1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

3G issues in SoCal?

Discussion in 'T-Mobile' started by N3TWORK BURN3R, Apr 26, 2009.

  1. N3TWORK BURN3R

    N3TWORK BURN3R Well-Known Member
    Thread Starter
    61

    Sep 24, 2008
    554
    7
    61
    Graphic Design/Help Desk
    Long Beach, CA
    Im having a tough time with 3G since last night, maybe even a few nights ago as well. Anyone having problems? When i choose to only use 2G networks, Edge works perfectly fine, but 3G is just not having it. Im running 5.0.2G Haykuro build with 1.22 radio. At first i thought it was the new radio 2.22. But when i switched back, it was the same thing. Ive gone as far as using "H" build with same issues to "G" build and even the old JF 1.42 build. Something tells me its a Tmobile issue.
     

    Advertisement


  2. no issues here in Anaheim, however I have had issues at work in Bellflower over near Lakewood and Cedar/Rose area which is near N LB if that helps you any... and I am also running Haykuro new radio though
     
  3. N3TWORK BURN3R

    N3TWORK BURN3R Well-Known Member
    Thread Starter
    61

    Sep 24, 2008
    554
    7
    61
    Graphic Design/Help Desk
    Long Beach, CA
    H mm, i haven't checked it in a while since my post. But like Ive said, Ive run all roms on both radios and same thing. This leads me to believe its a T mobile issue. My wife's G1 was also acting up when connected to 3G.
     
  4. N3TWORK BURN3R

    N3TWORK BURN3R Well-Known Member
    Thread Starter
    61

    Sep 24, 2008
    554
    7
    61
    Graphic Design/Help Desk
    Long Beach, CA
    Well here i am again, 3G is on the fritz again....anyone else having issues?
     

Share This Page

Loading...