1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support 3GB Ram not true

Discussion in 'Android Devices' started by daryll54321, Jul 30, 2014.

  1. daryll54321

    daryll54321 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 30, 2014

    Jul 30, 2014
    13
    0
    15
    Sir, i talked to the customer service agent and told them why not just replace my phone with a REAL 3gb Ram one since he confirmed to me that he found two 32GB G3 phones with 2gb & 3gb RAM one. All he told me was that
    they are not excluding that POSSIBILITY of replacing the phone. But they need to wait for Korea's reply regarding the issue.

    I told them why not replace the phone and why let me wait for Korea's reply. They are the ones who are supposed to wait for Korea's reply regarding on what they will do with those kind of phones.

    Our conversation end up with nothing.. They wouldnt replace my phone as of now.
     

    Advertisement

  2. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!!
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    4,334
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    4,334
    1,564
    433
    Ohio
    That is just really crappy customer service...sorry, that's BS! I hope you get it straightened out soon!
     
    daryll54321 likes this.
  3. rdillz

    rdillz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    223
    Joined:
    Dec 3, 2009

    Dec 3, 2009
    223
    31
    63
    Chicago
    Sheesh. What a nightmare! This has to be illegal.
     
  4. daryll54321

    daryll54321 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 30, 2014

    Jul 30, 2014
    13
    0
    15
    Actually im having more and more problems the longer it gets... I talked to one guy on other forum, and he said that phone replacement from date of purchase will be valid for 7 days. Im on my 5th day now... Im fearing that customer service here is just really delaying my issue so i wont be able to replace my phone.... :(
    They are not even ansewring my calls.
    I went to their customer service directly and cant even help me. Because the guy i talked to there was absent. So the remaining crew just keeps on telling me to just talk to the person i made contact from them..
    Sigh what a crappy service
     
  5. Caesars

    Caesars Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    111
    Joined:
    May 18, 2012

    May 18, 2012
    111
    17
    38
    I was under the impression that only certain models have 3gb, I'm on T-Mobile US and i have 3gb.
     
  6. Caesars

    Caesars Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    111
    Joined:
    May 18, 2012

    May 18, 2012
    111
    17
    38
    Can you return and buy somewhere else?
     
  7. daryll54321

    daryll54321 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 30, 2014

    Jul 30, 2014
    13
    0
    15
    Actually today, LG customer service together with Main Office made a solution themselves and just contacted me for a phone replacement process.
    They've contacted LG KOREA since friday, but no reply coming from them until now. I just wish Korea will answer this. Because many buyers are / will be getting faked if this continues..

    Good for Lg customer service they will be replacing my phone.

    but Sucks for the phone store i bought this from. Bad service after I bought the product from them. They dont intend to take full responsibility in handling my problem. They dont even want to replace my phone because they reason out LG might sue them if they just replace the phone. The terms and conditions of the phone store are completely opposite from what they are doing.
     
  8. UBRocked

    UBRocked VZW Nexus Please!!!
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    4,334
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    4,334
    1,564
    433
    Ohio
    I'm not one to promote violence...wait...sure I am! I'd be busting someone's ass at that store! Sorry for your troubles. I'd tell everyone you know to stay away from that place!
     
  9. SpyderBite

    SpyderBite Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 12, 2013

    Oct 12, 2013
    137
    30
    73
    Male
    I guess that retail store policies are different or worse unregulated in your corner of the world.

    The warranty alone should have been enough motivation to replace the device there on the spot.

    The only reason I can see that the store would have a valid reason for refusing a replacement is that they have a displayed device that is in fact a 2gb/32gb model and you purchased that model unaware that such an animal existed. Now this would still only be a valid stance for the store if you waited until the return policy had expired.

    I'm not saying any of the above is the case. I'm only offering a couple of common scenarios that may make this whole situation a little easier to understand.
     
  10. daryll54321

    daryll54321 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 30, 2014

    Jul 30, 2014
    13
    0
    15
    Just for an update, I have my phone replacement finally Korea has still not replied to this isue btw
     
  11. SpyderBite

    SpyderBite Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 12, 2013

    Oct 12, 2013
    137
    30
    73
    Male
    It's not likely that you'll hear back from them. If you have received a replacement then they have considered the issue resolved. Your phone was probably dropped in a bin to be refurbished or recycled and forgotten about.
     
  12. ehutch8930

    ehutch8930 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Mar 26, 2013

    Mar 26, 2013
    9
    0
    5
    Male
    los angeles
    T mobile and mine shows the appropriate #'s. Ram is just what i expected it to be
     
  13. Ilya

    Ilya Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    255
    Joined:
    Mar 23, 2010

    Mar 23, 2010
    255
    28
    63
    Male
    IT - Network Analyst
    Albany, NY
    AT&T and mine reads 2.79GB total.
     
  14. xlxcrossing

    xlxcrossing Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 29, 2010

    Sep 29, 2010
    2
    0
    5
    Can he show us he indeed has the 32gb model....a screenshot might be nice
     
  15. admob

    admob Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    241
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    241
    12
    38
    Lol, talk about first world problems.. Its not as if your phone is broken or not working now is it... Chances are that once you get the 3gb version you will not be able to tell the differences anyways.. My 2gb. Poormans issue has never shown any signs of running out of ram no matter what I am doing with it,
     
  16. daryll54321

    daryll54321 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 30, 2014

    Jul 30, 2014
    13
    0
    15
    Sir my point here is that they sold the phone with that kind of specs inside a 32gb type. What would you do if for example you bought a product which was not the same as what you were told it was? Would it not matter if you pay for the higher price yet you got the wrong spec?
    Im not pointing out that im running low on Ram sir.
     
  17. daryll54321

    daryll54321 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Jul 30, 2014

    Jul 30, 2014
    13
    0
    15
    Sir i wasnt able to post the picture here before because i was new at forums and i dont know how before. But i was guided at the other forums on posting pics. Try checking xda forums regarding the 3gb topic. I was able to post it there before my phone got replaced.
     
  18. admob

    admob Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    241
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    241
    12
    38
    I appreciate that, and completely agree that the handset should be changed, but when you went a bit diva esque about sitting around waiting all weekend as if your life was on hold till u got more ram..

    I was trying to point out that it wasn't the end of the world if it took a few days longer, I just obviously didn't do a good job of it.. 😀
     
  19. SpyderBite

    SpyderBite Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    137
    Joined:
    Oct 12, 2013

    Oct 12, 2013
    137
    30
    73
    Male
    The bottom line is that your device was replaced. That's the end of it. Going forward avoid third party resellers and purchase directly from your carrier.
     
    daryll54321 likes this.
  20. flyingnunkiller

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 17, 2014

    Aug 17, 2014
    1
    0
    5
    I got 32 gig 3 gig ram mine shows 1.4 gig used 1.6 available it's must only have 2 gigs ram it shows your total memory used and total free at bottom of app settings then pick running. Apps and will show you total ram used and free.it don't ram the system use it will both will add up to your total ram.
     
  21. MannyrtFresh

    MannyrtFresh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    194
    Joined:
    Jan 5, 2011

    Jan 5, 2011
    194
    45
    53
    Male
    Planet Earth

    Uhh 1.6+1.4= 3 gig of ram...? That's what you have is the 3gig of ram.
     
  22. djensen9367

    djensen9367 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 15, 2014

    Jan 15, 2014
    2
    0
    5
    Will this thread ever die, thought it was resolved a long time ago
     
  23. Droided

    Droided Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Aug 17, 2014

    Aug 17, 2014
    10
    3
    16
    Not if you keep posting in it and bumping it... :thumbup:
     

LG G3

The LG G3 was the 2014 flagship device for LG, and was one of the first smartphones on the market with a 5.5-inch 2560 x 1440 display. It featured a Snapdragon 801 processor, 2GB or 3GB of RAM, 16GB or 32GB of internal storage, a microSD card slot, and a 13MP.
Tags:

Share This Page

Loading...