1. Download our Official Android App: Forums for Android!

4G in Palm Springs, California!

Discussion in 'Sprint' started by Spridal, Jul 23, 2010.

  1. Spridal

    Spridal Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    9
    0
    25
    I was goofing around with my phone a few minutes ago and decided to turn on the 4G and bam! I get 3 bars on the 4G indicator!:D
     

    Advertisement

  2. BenChase7

    BenChase7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,233
    Joined:
    Jun 16, 2010

    Jun 16, 2010
    2,233
    876
    213
    Male
    RN
    Phoenix
    Thats Awesome, man. You getting Data connection too? If so, what kinda of speeds you pulling?
     
  3. ep3n3wp

    ep3n3wp Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    155
    Joined:
    May 5, 2010

    Bastard!!! Jk.... So close to getting here at my house in costa mesa orange county...when I turn on 4g it says scanning..then says connected to sprint then I get the notification that 4g network is available.... Then disconnects 10 seconds later...and process starts over and over and over....its like sprint is teasing me!!!!

    How was your 4g speeds?
     
  4. gotjolt

    gotjolt Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    2
    0
    5
    Palm Springs, CA
    Where at in Palm Springs? Mine is unable to pick up a 4G signal.
     
  5. freeza

    freeza Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    554
    Joined:
    Apr 2, 2010

    Apr 2, 2010
    554
    168
    93
    Computer Tech!
    Pasadena, California
    Dude, why put 4G in a crappy area like Palm Springs before Pasadena? WHY SPRINT?
     
  6. gotjolt

    gotjolt Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    2
    0
    5
    Palm Springs, CA
    I dont know if it even is, I've yet to be able to connect to 4G.
     
  7. Caloy

    Caloy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,871
    Joined:
    Jan 16, 2010

    Jan 16, 2010
    1,871
    200
    163
    Male
    Mad Scientist! MUAHAHAHA!
    Richmond, TX
    Would love to know the speed of your 4G connection. :)
     
  8. djkleric

    djkleric Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 1, 2009

    Nov 1, 2009
    210
    19
    58
    Photojournalist
    So Cal
    Where in Palm Springs? Downtown? Closer to cat city? I work out there and nothing for me.
     
  9. GadgetGator

    GadgetGator Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    39
    Joined:
    Jun 28, 2010

    Jun 28, 2010
    39
    6
    16
    For the people that are passing through on their way to somewhere else??? :D
     
  10. pfretty

    pfretty Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    21
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    21
    0
    35
    Writer, blogger, gadget columnist
    Michigan
    Did it remain consistent?
     
  11. Spridal

    Spridal Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    9
    0
    25
    I was near the River in Palm Desert to be exact. I had a strong 3+ down/ almost 1 up, for well over 15 minutes. Can't seem to get anything now :thinking:
     
  12. DarkNeo

    DarkNeo Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    475
    Joined:
    May 30, 2010

    May 30, 2010
    475
    257
    88
    Los Angeles
    5.36Mbps down, 0.97 Mbps up here.
     
  13. evoX2

    evoX2 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    134
    Joined:
    Oct 6, 2010

    Oct 6, 2010
    134
    31
    43
    So Cal
    9.89 down in cathedral city over on Dinah shore by the 24 hr fitness. You can see the tower. It also shows on the clear and sprint map. Now just need to turn on more towers.

    They might be testing but I don't ever remember them showing tests on the coverage map
     

Share This Page

Loading...