1. Download our Official Android App: Forums for Android!

4g widget not working?

Discussion in 'Android Devices' started by iggy2iggy, Jul 25, 2010.

  1. iggy2iggy

    iggy2iggy Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    14
    0
    15
    Ya its won't go green it just freezes and I need to delete it and then put it back on. Fix
     

    Advertisement

  2. Caloy

    Caloy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,871
    Joined:
    Jan 16, 2010

    Jan 16, 2010
    1,871
    200
    163
    Male
    Mad Scientist! MUAHAHAHA!
    Richmond, TX
    Mine would always turn on even without a 4G signal, though most of the time there is a 20-30 second delay before it would completely switch on. Haven't had any freezing problems yet.
     
  3. jcthorne

    jcthorne Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    137
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    137
    18
    38
    Houston
    Mine seems to have no effect. I switch it on but the phone never shows a 4G signal. Once Sprint shows stock on some EVOs in store, I'll likely try to exchange mine but not until they have some.
     
  4. meyerweb

    meyerweb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    437
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    437
    110
    68
    ^^^
    Are you in a 4G area? Turning on 4G won't magically get you a 4G connection if there are no 4G antennae where you are.

    To the OP, I have no issues with mine. Do you have any software that's trying to identify signals that could be intefering?
     
Tags:

Share This Page

Loading...