1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General 6.12.173 update is now official

Discussion in 'Android Devices' started by FragDroidX, Feb 2, 2012.

  1. HTTR

    HTTR Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    474
    Joined:
    Jan 9, 2012

    Jan 9, 2012
    474
    59
    53
    Male
    Virginia

    I am still seing them on email as I am running Go Launcher EX notification. I am not seeing them on missed calls.
     

    Advertisement

  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,819
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,819
    4,752
    823
    Try unrooting and fastbooting back to .748. Reroot, run OTA keeper then run update again.
     
    330D and edstewbob like this.
  3. BlueIce5249

    BlueIce5249 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    768
    Joined:
    Mar 31, 2010

    Mar 31, 2010
    768
    48
    68
    Cleveland, Ohio
    Basically all this update contains is a crapload more bloatware. May be time to root this biotch.
     
    rushmore likes this.
  4. WilburNJ

    WilburNJ Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Jan 10, 2012

    Jan 10, 2012
    23
    6
    16
    FYI, got my upgrade this evening. Everything seems fine for me, including outlook sync to my corporation email and notifications lights for email messages.

    Hope you all fare well too.
     
  5. rushmore

    rushmore Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,267
    Joined:
    Nov 13, 2008

    Nov 13, 2008
    8,267
    1,355
    323
    Kentucky
    For me, the update works GREAT if not using Smart Actions. Data connections out the wazoo when using the display off to trigger data to go off. Did great for battery life, but data connections were problematic. Almost like the device needs a steady connection of some level to maintain data connection sanity.
     
  6. iploya

    iploya Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    319
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    319
    21
    38
    Installed today, and the only significant changes are I lost root and I cannot get it back using the original method of DoomLord_v4. I don't have time to figure it out now....
     
  7. rnlcomp

    rnlcomp Android Enthusiast
    Rank:
     #150
    Points:
    73
    Posts:
    264
    Joined:
    Aug 2, 2011

    Aug 2, 2011
    264
    50
    73

    RSD lite back to .744> ROOT with doomlord> OTA rootkeeper from market> Temp save root> run OTA update(s)> reboot> Re-run OTA root keeper> restore root>

    Done. :D
     
  8. edstewbob

    edstewbob Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    143
    Joined:
    Jul 5, 2010

    Jul 5, 2010
    143
    48
    43
    South Carolina
    Thankyou very much Kelmar that fixed it for me.
     
  9. FragDroidX

    FragDroidX Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    820
    Joined:
    Jul 24, 2010

    Jul 24, 2010
    820
    314
    113
    You could try the app Motorola released to repair LTE data connections when they get wonky.

    https://market.android.com/details?id=com.motorola.android.restoreapn.droidrazr
     
    KoukiFC3S, FussBoss and jwbeeler like this.
  10. FragDroidX

    FragDroidX Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    820
    Joined:
    Jul 24, 2010

    Jul 24, 2010
    820
    314
    113
    There is not a root method yet that works on the update. You will need to fastboot back to .744, then update to .748, then root, then run root keeper and select temp unroot with backup, then take newest update, run root keeper and select restore root. You should not lose data with that process.
     
    iploya likes this.
  11. iploya

    iploya Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    319
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    319
    21
    38
    Actually, I was able to do a Restore to a few weeks ago, where I did a backup of the current ROM. I really don't know much about what I'm doing when it comes to root stuff, but whatever I did or installed before that lets me get into the boot loader is still intact. So I was able to use that to go back a few weeks to my last backup, and now Root is once again intact.

    I will make a note of the above though, for future reference...
     
  12. pappy53

    pappy53 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    207
    Joined:
    Jan 15, 2010

    Jan 15, 2010
    207
    43
    43
    North Carolina
    What is the change in the contacts widget? I don't see anything.
     
  13. pm1066

    pm1066 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    656
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    656
    136
    93
    Ironically, this is the wrong time to root this phone! Seriously, if you use any of the Motocast related apps like music or gallery, it's a nice update.
     
  14. Sharondippity

    Sharondippity Dismember
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    999
    Joined:
    Apr 25, 2010

    The settings button now moved from the right to the left, and a new button is there that is for search.

    They also put a search icon on my home page.

    All the phone settings icons were updated.

    That's all I've had time to notice.

    Everything seems to be working fine, had to reset my smart action settings is the only annoyance I found.

    PS I'm in San Jose, CA
     
  15. chris4x4

    chris4x4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    570
    Joined:
    Jan 7, 2011

    Jan 7, 2011
    570
    162
    93
    Arizona
    Ok...after a day with this, I have noticed the 4g is greatly improved. Where I wasnt getting a 4g signal before, Im am getting 3 bars at the min. Never had 4g in my house, until now.
     
  16. dragonbro

    dragonbro Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    262
    Joined:
    Dec 9, 2009

    Dec 9, 2009
    262
    25
    43
    Bay Area, CA
    Update downloaded yesterday morning. Ran OTA Rootkeeper, temp unroot, installed update, then back to OTA Rootkeeper and restore root....all is good!

    I noticed I had to turn on data, this happened to me on the last update too?

    All of my smart actions have been working perfect for a day, the signal bars remain intact and visible when I have cellular data turned off and wifi on.

    Seems like the old bloatware isn't running as much as it used to in the background. But I am seeing Android OS running about 29%-34% where it used to be around 12%?
     
  17. Sharondippity

    Sharondippity Dismember
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    999
    Joined:
    Apr 25, 2010

    I noticed that too.
     
  18. FussBoss

    FussBoss Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    79
    Joined:
    Jun 11, 2011

    Jun 11, 2011
    79
    9
    16
    Male
    I have noticed less data dropouts - yay!

    And the text icon is now super fugly.
     
  19. Jerzie

    Jerzie Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    64
    Joined:
    Oct 6, 2010

    Oct 6, 2010
    64
    1
    16
    Dirty Jerzie
    I don't know what anyone is complaining about. Update works fine. Improvement in 3g/4g switching times. Added bloat. No biggie. Just long press app icon and "hide" it. Maybe just maybe all of u who have all these complaints, its time to lower ur expectations of a cell phone and stop tweeking the hell out of it. I got my phone 11/10/11 out of box and have had not one problem. Not rooted. Just let the phone work as it is designed to do and its flawless. As for the few of u who do have legit issues try to fix them before complaining. Simple settings may throw u for a loop. Like data being enabled/disabled is a common one. Just throwing that out there.
     
  20. mrjinglesusa

    mrjinglesusa Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    381
    Joined:
    May 3, 2010

    May 3, 2010
    381
    119
    88
    NoVA
    :rolleyes:

    That's hardly the only thing this update contains.

    Updated here. No problems whatsoever. 3G to 4G handoff is MUCH faster. Battery life is better. LED lights work as normal.
     
    jroc likes this.
  21. Adauth

    Adauth Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,662
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    1,662
    204
    163
    Male
    Oil and gas industry.
    New Orleans
    Still have not received it. So when I do is it good to go? No reason not to install it? Stock razr here. No launchers or anything.
     
  22. Grey1001

    Grey1001 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    538
    Joined:
    Apr 15, 2010

    Apr 15, 2010
    538
    91
    78
    NorCal
    Did you check in the about phone on your phone? it should tell you that it's ready to d/l.
     
  23. Adauth

    Adauth Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,662
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    1,662
    204
    163
    Male
    Oil and gas industry.
    New Orleans
    Yes it's there was just asking if it was ok to install. Making sure the bugs are worked out.
     
  24. Adauth

    Adauth Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,662
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    1,662
    204
    163
    Male
    Oil and gas industry.
    New Orleans
    Installed. Everything seems to be in order. :)
     
  25. chris4x4

    chris4x4 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    570
    Joined:
    Jan 7, 2011

    Jan 7, 2011
    570
    162
    93
    Arizona
    Just noticed, that with the phone powered off, the charging LED isnt working on mine either since the update. All other functions seem to be fine,
     

Share This Page

Loading...