1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root .602 with Froyo Keyboard?

Discussion in 'Android Devices' started by sx4dude2013, Aug 29, 2011.

  1. sx4dude2013

    sx4dude2013 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    857
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    857
    64
    78
    Student
    Georgia
    Im running Apex via .602. They keyboard is WAYYY to small. How can I get a big Froyo with Gingerbread color scheme?
    Thanks!
     

    Advertisement

  2. Wally World

    Wally World Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    I don't think anyone has themed the Froyo multi-touch with the gray color. You can install the froyo multi touch on Apex 2.0 RC3 though.
     
  3. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    323
    Male
    Virginia
    i think the keyboard has something to do with the lcd density settings, im not 100% sure though, but there is a way to make it larger
     
  4. sx4dude2013

    sx4dude2013 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    857
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    857
    64
    78
    Student
    Georgia
    O. I see.
    How do I install it? And where do I DL it from?
    As long as its BIGGER IDC about color, but would prefer GB themed. lol
     
  5. Wally World

    Wally World Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    sx4dude2013 likes this.
  6. sx4dude2013

    sx4dude2013 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    857
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    857
    64
    78
    Student
    Georgia
  7. Wally World

    Wally World Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    No problem.
     
  8. sx4dude2013

    sx4dude2013 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    857
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    857
    64
    78
    Student
    Georgia
    Didnt work.
    I installed and then went to language and keyboard settings and and I cant choose anything besides "Android Keyboard" and it looks the same as what I have :( Any other ideas?
     
  9. Wally World

    Wally World Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    Keep messing with it. I had to switch in while using the keyboard. Hold the mic button until the settings button comes up then you should be able to choose another keyboard. Maybe reboot/battery pull also.
     
  10. sx4dude2013

    sx4dude2013 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    857
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    857
    64
    78
    Student
    Georgia
    I dont have a mic button but I can bring up a small menu and then I choose input method and it aint there. Just did a batt pull and then a reboot. No go....****!
     
  11. Wally World

    Wally World Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    981
    61
    78
    I uninstalled the ROM so I can't help anymore. Sorry. It worked for me.
     
  12. sx4dude2013

    sx4dude2013 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    857
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    857
    64
    78
    Student
    Georgia
    Thanks for trying!
     

Share This Page

Loading...