1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

A can't get fast web install to work. Help please!

Discussion in 'Android Devices' started by ducatidrew, Jul 8, 2010.

  1. ducatidrew

    ducatidrew Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Apr 9, 2010
    93
    3
    16
    texas
    i click install on the app brain website after activating fast web installer and nothing happens.
     

    Advertisement

  2. Bagua

    Bagua Well-Known Member
    38

    May 22, 2010
    195
    20
    38
    Animation Director
    Palatine IL.
    Try turning you Evo off then power on again. I couldn't get past the allow prompt and that seemed to help.

    If not...I'd resort to VooDoo.
     
  3. Caloy

    Caloy Well-Known Member
    163

    Jan 16, 2010
    1,871
    200
    163
    Male
    Mad Scientist! MUAHAHAHA!
    Richmond, TX
    On your phone, click on AppBrain App, go to "Manage my apps". then click on "Sync with AppBrain" button on the bottom left, then click on the "Perform installs" button just beside it. It should perform all the installs you click on the AppBrain website.... Hope this helps. :)
     
  4. ducatidrew

    ducatidrew Well-Known Member
    Thread Starter
    16

    Apr 9, 2010
    93
    3
    16
    texas
    negative, no luck. mabey its theese work computers but somehow i dout that. im gonna delete my appbrain acct, make a new one, uninstall and reinstall app brain and fast web install and try it when i get home.

    what is voodoo?
     
  5. Bagua

    Bagua Well-Known Member
    38

    May 22, 2010
    195
    20
    38
    Animation Director
    Palatine IL.
    It was a joke...nm.

    Okay before you do all that...log off both on evo and pc then log back on to app brain. Do a power down on Evo restart,see if that helps.
     
Tags:

Share This Page

Loading...