1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root A little help, please?

Discussion in 'Android Devices' started by fckinfamous™, Jun 29, 2010.

  1. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
    I've successfully rooted my mytouch 3G, I need a little help on knowing on which rom to flash now, if you guys can please take a look at this website T-Mobile MyTouch ROMs | TheUnlockr and tell me which rom is good, also if you have any other websites for roms, thanks a lot for the support!
     

    Advertisement

  2. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
    Is there anyone out there? lol, come on people, not asking for help, just asking for opinions...
    Heres where I need help: I have installed a hero rom but keep getting stuck start up screen loop, have wiped and formated, any help?
     
  3. Ngo93

    Ngo93 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    586
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Cyanogen 5.0.8
     
  4. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
  5. KenZiva

    KenZiva Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Well, if it's the same problem I had, I reflashed, then erased the data, then reflashed again. (I know, it sounds stupidly redundant but... it worked.) I am talking about my ROM (Cyan 5.0.8) not the same as yours but it's worth a try. I stayed with my boot screen for 4 hours... it was fun.
     
  6. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
    Right, do you mind taking a look at the page please, and telling me if I'm doing anything wrong, Cause all I've been doing is downloading the ROM and putting in my sdcard, then going into recovery? and selecting wipe then install from sdcard, everything installs but only stays at boot logo.
     
  7. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
    BUMP, anyone?
     
  8. scoob55

    scoob55 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    96
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    96
    22
    38
    Chef
    VA
    i had this same problem with the cyanogenmod version 5.0.8....pull your battery out of the phone, put back in, turn phone back on regularly as if you were just turning it on
     
  9. scoob55

    scoob55 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    96
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    96
    22
    38
    Chef
    VA
    or, when you go into recovery mode (by holding the home and power button) hit apply any zip from sd card and select your rom instead of hitting apply sd card update thing, and let it go
     
  10. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
    Hm the ROM I'm trying to get requires radio and spl to be updated? I'm going to try that, maybe that was the problem.
     
  11. InstantKarma

    InstantKarma Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,001
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    1,001
    158
    153
    Male
    Houston, Tejas
    [quote="fckinfamous
     
  12. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
    I've done that and have gotten past the boot logo, but now I seem to have another problem, when the phone is put to sleep and then I wake it up, the image is very fuzzy... any particular reason to why this is happening?
     
  13. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
  14. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
  15. InstantKarma

    InstantKarma Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,001
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    1,001
    158
    153
    Male
    Houston, Tejas
    [quote="fckinfamous
     
  16. fckinfamous™

    fckinfamous™ Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    130
    Joined:
    Dec 14, 2009

    Dec 14, 2009
    130
    9
    36
    Waiter
    Brooklyn New York
    Definitely take that as a friendly advice, I think I'm going to stay awaking from loading roms since I don't know anything about it yet.
     

Share This Page

Loading...