1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root A question about 3G on I7500

Discussion in 'Android Devices' started by shaiyya, Sep 6, 2010.

  1. shaiyya

    shaiyya Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 6, 2010

    Sep 6, 2010
    2
    0
    5
    :thinking:I have one question which is about 3G network on i7500. I read that i7500 support 3G network but how can i turn it on or off i have a i7500 with t-mobile plans service. Didn't i need to buy a 3G service just like buy internet service?? if i don't need to do that so how can i enable 3G one my phone. I checked the mobile network option and there was not thing about 3G, i just have one op. about only use 2G. Can any one tell me about this?:thinking:
     

    Advertisement

  2. MichaelW

    MichaelW Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    364
    Joined:
    Oct 6, 2009

    Oct 6, 2009
    364
    26
    43
    If there is a 3G signal in your area, it should just pick it up and use it.
     
  3. Lelouch

    Lelouch Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    655
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    655
    70
    98
    Kri
    Of course, if the option "Use only 2G networks" in the phone is checked then you will use only 2G with the unit.

    NOTE: In the USA using 3G network is a little different (I think only T-mobile supports this option). Maybe someone from USA can clarify it better.
     

Share This Page

Loading...