1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support A70 fastboot mode

Discussion in 'Android Devices' started by droidxtreme, Oct 9, 2011.

  1. droidxtreme

    droidxtreme Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    20
    Joined:
    Oct 1, 2011

    Oct 1, 2011
    20
    4
    16

    Advertisement

  2. aptsanju

    aptsanju Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    56
    9
    16
    In the phone switched off stage, Push hold the camera button and insert the usb which is already connected to the pc... Then it boots into fastboot and it'll detect the phone with the fastboot commands...
     
    adityadeva likes this.
  3. shaanbhaya

    shaanbhaya Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Oct 17, 2011

    Oct 17, 2011
    6
    0
    5
    hey folks i think its rebranded Geeksphone Zero....plz clarify it...if its true the Geeksphone Zero has cyanogen support...
     
  4. sunil90

    sunil90 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    327
    Joined:
    Sep 28, 2011

    Sep 28, 2011
    327
    47
    63
    No, A70 is not a geeksphone zero..there are certain obvious differences
    Specs of Geeksphone zero:
    Chipset: Qualcomm MSM7227 rev2 (600 MHz, ARMv6 family, First level cache of 16KB);
    Graphic processor: AMD Z430; Ours is Adreno 200
    Memory: 512MB ROM / 256MB RAM / Micro SDHC support;
    Screen: 3.2" 480 x 320 (HVGA) LED Multitouch (Capacitive with 3 pressure points); Ours is 2 point multitouch
    Quad-band GSM / GPRS / EDGE (850/900/1800/1900MHz);
    Dual-band UMTS / HSPA (2100/850MHz);
    Camera AF 5 Megapixel;
    WiFi b/g / GPS / Bluetooth 2.1 + EDR;
    Radio FM;
    Minijack for headphones of 3.5mm;
    Movement sensor / Proximity sensor / E-Compass;
    Size: 105*58*13 mm;
    Weight: 119g with batery;
    MiniUSB-B connector;
    Physical keyboard: No;
    Android Version: Froyo (2.2);
     
  5. gta

    gta Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    no it is a rebrand of geeks phone zero
    see Graphic processor: AMD Z430 is same as adreno google it
    Screen: 3.2" 480 x 320 (HVGA) LED Multitouch (Capacitive with 3 pressure points multitouch matters with only kernel not with hardware....
    Movement sensor / Proximity sensor / E-Compass; movement sensor is known as accelerometer but nt sure about ecompass.....
    but anyway pls pls anyone try that cm7 rom of geeksphone zero in a70
     
  6. aptsanju

    aptsanju Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    56
    9
    16
    negative, not working...
     
  7. gta

    gta Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    tried??
     
  8. aptsanju

    aptsanju Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    56
    9
    16
    yes tried and it said signature error and it is not compatible...
     
  9. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    You have to disable signature verify in recovery and flash
     
  10. aptsanju

    aptsanju Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Aug 24, 2011

    Aug 24, 2011
    56
    9
    16
    Tried with no signature also...
     
  11. harshith

    harshith Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    58
    2
    16
    Mysore
    Has anyone succeeded to enter fastboot in a70 through this method? The phone will either enter into charging or nothing happens..
     
  12. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    Do you have.adb in pc
     
  13. harshith

    harshith Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    58
    2
    16
    Mysore
    No.. What's that?
     
  14. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    Adb is a must ...for every rooted user...you can create a rom through this
     
  15. harshith

    harshith Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    58
    2
    16
    Mysore
    Can u gimme the link to it?
     
  16. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    just google it you will get it....you will need three packages
    jdk'''jre'''adb
     
  17. droidxtreme

    droidxtreme Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    20
    Joined:
    Oct 1, 2011

    Oct 1, 2011
    20
    4
    16
    jre is included itself in jdk
     
Tags:

Share This Page

Loading...