1. Download our Official Android App: Forums for Android!

accidently erased KODI from android box help

Discussion in 'TV & Video' started by memphis77, Mar 20, 2016.

  1. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    i somehow erased kodi from my adroid and now when i hit the kodi screen it comes up blank . I already went into the apps and hit clear cahe but nothing happens .
    Please help - my android box is a STELLAR [brand ]
     

    Advertisement

  2. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    What do you mean its blank? No addons need more info to help out
     
  3. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    hi thanx for reply - i open kodi up and all i get is the window now that says system etc just like as if it is new . I bought this android box with kodi and others installed and i don't know how to install it back -thanx again for helping appreciated
     
  4. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    So you need addons you have never done this before?
     
    memphis77 likes this.
  5. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    no sir i have not ever done before .
     
  6. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
  7. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    thanx- the problem i am having is when i click system file manager the screen stays blank [black screen ]
     
  8. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    my KODI system file does not open up only blank screen
     
  9. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    What version of kodi are you running? You might have to navigate into system settings on your box then to apps find kodi click on force stop.. If that doesnt work i would delete kodi and reinstall it and start again
     
    memphis77 likes this.
  10. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    ok thank you i will try this -if it does not work can you tell me how i can reinstall kodi
    i don't have any flash cards or anything as i said i bought this for my dad and it had it all installed already -thanx again really apprecaite this thesandman
     
  11. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    You can just get it off the kodi website
     
  12. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    thanx i tried the force stop and it opens up system file and i see all the old zip files how do i get them all back just download them ?? again my thanx sandman
     
  13. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    Do you have any addons...if not then yes you will have to load all the repositories again
     
    memphis77 likes this.
  14. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    yes all the previous add ons are listed how do i get them to download again there are 2 boxes root A and ROOT B when i click on them they don't download
     
  15. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    You go to system then addons install from zip and choose which repo you want...if you google the repo you will get step by step instructions just like the link i sent you look for that url
     
    memphis77 likes this.
  16. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    when i go to system there is no add ons box as there is for file manager etc
     
  17. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    System then click settings
     
    memphis77 likes this.
  18. mikedt

    mikedt 你好
    Rank:
     #6
    Points:
    2,238
    Posts:
    24,815
    Joined:
    Sep 22, 2010

    Sep 22, 2010
    24,815
    13,793
    2,238
    Teachaaa
    Jinan, China
    If it's corrupted and misbehaving, you can reinstall Kodi from Play or download the latest APK straight from their site.
    https://kodi.tv/download/
     
  19. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    thesandman - i did try this and the screen goes black when i reboot it appears but i can't add on
    milkedt - i will try to download this - the android box i have is working very odd i believe it is misbehaven as the warning from kodi app when i forced stop
     
  20. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    I think your kodi is screwed up i would just delete it and start fresh
     
    memphis77 likes this.
  21. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    i agree sandman - i will try 2 add it on again from the 1st link you provided again i want to thank you for helpin me out
     
  22. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    No problem
     
    memphis77 likes this.
  23. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    i appreciate the help guys just seems something is wrong as when i go to google play it asks me for a shopping bag etc - pretty sure my browsers bin hakked - really wish there was a link to add kodi easily and free
     
  24. thesandman16ca

    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    27
    Joined:
    Oct 22, 2015

    Oct 22, 2015
    27
    12
    18
    If i where you i think i would do a factory reset and start all from scratch
     
    memphis77 likes this.
  25. memphis77

    memphis77 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Mar 20, 2016

    Mar 20, 2016
    16
    0
    15
    Male
    yeah i just seen a vid on it and also spoke 2 a guy on fb forum bout that - anychance u can tell me of a good android box that comes with add ons already installed
     

Share This Page

Loading...