1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root activation?

Discussion in 'Android Devices' started by tokyoglow, Mar 15, 2010.

  1. tokyoglow

    tokyoglow Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    37
    Joined:
    Mar 10, 2010

    Mar 10, 2010
    37
    1
    36
    For those of you who have rooted before or rooted the eris I have some questions.


    Will I have to reactivate my phone after rooting?

    and if so,

    What is the method for doing it?

    I've done a few searches but havent been able to come up with the proper results.
     

    Advertisement

  2. LexusBrian400

    LexusBrian400 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    699
    Joined:
    Mar 3, 2010

    Mar 3, 2010
    699
    154
    113
    Automotive Electrical Technician / Mechanic
    I'm a drifter.. here and there.
    Usually dialing *228 option 1, then *228 option 2. Thats what I did and phone works perfect.
     
    tokyoglow likes this.
  3. tokyoglow

    tokyoglow Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    37
    Joined:
    Mar 10, 2010

    Mar 10, 2010
    37
    1
    36
    so it does need activation after root...

    aright

    Thanks for your input
     
  4. bigbohizzle

    bigbohizzle Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    30
    Joined:
    Mar 9, 2010

    Mar 9, 2010
    30
    1
    36
    Chef
    Pa
    That is what I did worked great
     
  5. GrdLock

    GrdLock Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    405
    Joined:
    Nov 25, 2009

    Nov 25, 2009
    405
    188
    68
    Texas
    I didn't have to reactivate mine.
     
  6. MuerteMan

    MuerteMan Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    111
    Joined:
    Feb 26, 2010

    Feb 26, 2010
    111
    4
    56
    Student
    New Mexico
    I didn't have to call verizon or activate my phone after rooting it.
     
  7. fatum

    fatum Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Aug 2, 2009

    Aug 2, 2009
    7
    0
    5
    I had been using my BB Storm for a couple weeks because I was having issues with the Eris on V3 leak. I did the root for leakers last night and reactivated the Eris this morning through Verizons website. When I dial *228 an activation program comes up and I can not get a dial pad to press 1 or 2.

    Everything seems to be working fine including data; is it extremely important to do this step?

    I am currently running KaosFroyo-v23.

    Thank you in advance for any responses/answers.
     
  8. razorclose

    razorclose Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    243
    Joined:
    Feb 3, 2010

    Feb 3, 2010
    243
    7
    36
    Macon, Ga
    when you dial *228 and the activation screen comes up, long press the menu button and it will bring up the keypad, press the button to bring up numbers and go from there ;)
     
  9. xx_bishop_xx

    xx_bishop_xx Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,311
    Joined:
    Dec 18, 2009

    Dec 18, 2009
    1,311
    173
    163
    Texas
    ^ or just dial *22899
     
  10. ppbb

    ppbb Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    191
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    191
    6
    36
    same here. phone worked just as before. rooting saved this phone. otherwise i was going to return it and go back to my blackberry.
     

Share This Page

Loading...