1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Adding a home screen

Discussion in 'Android Devices' started by ajgrieve20, Dec 8, 2009.

  1. ajgrieve20

    ajgrieve20 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    7
    0
    25
    Well i am new to the droid only had it for about a month. Just wondering how do you add home screens i have the home++ and the Panda and they both only have three. I am looking for more so sorry if this has been discussed before just a new be ha
     

    Advertisement

  2. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    I use GDE, but I imagine it would require you to hit the "menu" button and find the settings.

    That being said, there's plenty of threads on home++ and Panda home, so do a search.

    They are both capable of multiple screens.
     
  3. ajgrieve20

    ajgrieve20 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    7
    0
    25
    already tried that so if ya arent' going to help stay out the thread please.
     
  4. BucYouUp68

    BucYouUp68 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    373
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    373
    27
    43
    System Admin
    Florida
    It is menu then preferences, then screen preferences. So i guess the OP was right, so simmer down now.
     
  5. ajgrieve20

    ajgrieve20 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    7
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    7
    0
    25
  6. shanelby

    shanelby Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    29
    Joined:
    Nov 22, 2009

    Nov 22, 2009
    29
    0
    15
    stay at home mom/ student
    Fort Hood Texas
    ON panda you long press on the screen and then press home assistant then click on multi screen and it will ggive you the option on the first slot to add more screen it also give you the option to pick the one you want as the home screen as well. then click save....
     

Share This Page

Loading...