1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support ADW Launcher

Discussion in 'Android Devices' started by debsto, Nov 29, 2011.

  1. debsto

    debsto Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    13
    1
    16
    Quick question. Have just upgraded to D3. Previously used ADW Launcher and it always defaulted to the middle (3rd) position of the home screens when powering on or pressing the "home" icon. On D3, it reverts to whatever screen had been used last. I've looked for a setting that would lock the 3rd position as the preferred - am I missing it?
     

    Advertisement

  2. redsox985

    redsox985 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    537
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    537
    71
    78
    I believe that if you go to the overview of them all, you can set your home screen either with a long press on it or the menu key. I think it can be done...?
     
  3. DeadChex

    DeadChex Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    96
    Joined:
    Sep 11, 2011

    Sep 11, 2011
    96
    10
    18
    On the HomeScreen, Menu Button>Edit Then find the Screen you want to home button to send you back to and click the little Pushpin icon in the top middle.
     
    debsto likes this.
  4. debsto

    debsto Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Oct 12, 2010

    Oct 12, 2010
    13
    1
    16
    Thanks DeadChex, I should have figured that out on my own. I appreciate the help.
     
  5. Shurple

    Shurple Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    356
    Joined:
    Jun 3, 2011

    Jun 3, 2011
    356
    14
    58
    Female
    Graphic Designer
    NJ
    i did that, and used the push pin but when i hit the home button, it ALWAYS shows me all screens in a preview.
     
  6. doogald

    doogald Android Expert
    Rank:
     #57
    Points:
    483
    Posts:
    6,693
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    6,693
    1,926
    483
    I'm not sure if it's the same in ADW, but in ADW EX you go into (from home) menu->more->ADW settings->General Behavior->Gestures->Home button binding, and there are a number of different things that you can set. In ADW EX, the default is to show previews; I changed it to "Move to default desktop/show previews", which goes to the default home after one home press if you are not already there. If you are, then it opens previews.

    (Ok, I just checked standard ADW, and the setting is in menu->more->ADW settings->General behavior->Home button binding.)
     

Share This Page

Loading...