1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root After SuperOneClick?

Discussion in 'Android Devices' started by JonKimJV, Jan 11, 2012.

  1. JonKimJV

    JonKimJV Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Dec 27, 2011

    Dec 27, 2011
    20
    0
    15
    Hello. I've just rooted successfully with SuperOneClick and have the Superuser app. The problem is I'm completely clueless on how to use this stuff. When I click the app, all it says is "No apps in list" and "No log information." What do I have to do to do stuff like ICS and overclock and all the other stuff as well? What kind of other stuff can I do now that it is rooted?
     

    Advertisement

  2. Mr. Ed

    Mr. Ed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,675
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    You have lots and lots of reading to do my friend

    I am going to move this to the root section for you. Check out the all things root sticky there first. I will pop in with more detailed stuff for you soon.
     
  3. JonKimJV

    JonKimJV Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Dec 27, 2011

    Dec 27, 2011
    20
    0
    15
    I'm sorry. I tried to read stuff about it but everything is so different and confusing. I've read the guide and I don't think I can figure anything out still.
     
  4. Mr. Ed

    Mr. Ed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,675
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    I will definitely try and help some more bit am running on a few hours of sleep.

    Can you elaborate on what confusion you have in the meantime


    Sometimes it takes taking a few breaths and slowing down just a bit.

    Also let me know exactly what you want to accomplish. Just because it is there doesn't mean ya have to do it
     
  5. JonKimJV

    JonKimJV Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    Dec 27, 2011

    Dec 27, 2011
    20
    0
    15
    Well I still don't know how many doors rooting can open exactly but I would at least like to customize my UI to my liking and be able to overclock and tether. It might be a dumb question but even if I do tether, my mobile data is still being used right? I've read abit more and I think I need a ROM to change my UI? Please correct me if I'm wrong.
     
  6. Mr. Ed

    Mr. Ed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,675
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    Please understand that though it can be done, tethering without paying for At&T's tether service is against at&T's terms of service. We are not permitted to discus ways of circumventing that on this forum. At&t does not view tethering without the tethering plan to be "using your data" They required you to pay for that option


    Customizing the UI can be done with a new rom, or with apps from the market. Check out go launcher, launcher pro, zeem and others

    Over locking will require a custom kernel, or custom rom already containing a custom kernel.
     
  7. Thao92

    Thao92 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    1
    0
    5
    i have a problem, trying to unlock my samsung galaxy s 4g. i just rooted my phone with superoneclick and installed,super user, busy box and unlock galaxy s.
    the problem is when i go to "unlock galaxy s" and try to unlock it it gave me an message "you have a busybox problem, fix it. or if you have your phone plugged in your computer, unplug it"
    and when i press on step one, it said "error not saved"
    what can i do to fix this, i have tried to re-installed the busy box but its still not working.
     
  8. Mr. Ed

    Mr. Ed Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    6,675
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    6,675
    1,464
    313
    Phones
    Over Yonder
    Which galaxy s do you own?



     
  9. heater35

    heater35 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 16, 2012

    Jul 16, 2012
    1
    0
    5
    I am having the same problem with the busybox problem and the "error, not saved". I have a Galaxy SII LTE SGH- i727r. Is my version not compatible with this unlock app? Please help!
     

Share This Page

Loading...