1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Airplane Mode

Discussion in 'Android Devices' started by stm1027, Jan 1, 2010.

  1. stm1027

    stm1027 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    2
    0
    5
    I can't seem to get my phone out of airplane mode! I've tried everything! PLEASE HELP!
     

    Advertisement

  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Did you install or uninstall anything recently that may have caused this?

    If not then do a hard reset OR take it to a sprint store and see if they can help.
     
  3. stm1027

    stm1027 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    2
    0
    5
    This is the 2nd time this has happened to me. I actually took it to the Sprint store the 1st time this happened and they fixed it. I dont wanna drive down to the Sprint store everytime this happens. btw - Ive owned this phone for only 1 month.
     
  4. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Call the sprint store from another phone and see if they can walk you through it... or web chat with online tech support.
     
  5. nathanotis

    nathanotis Android Enthusiast
    Rank:
     #467
    Points:
    48
    Posts:
    402
    Joined:
    Sep 22, 2009

    Sep 22, 2009
    402
    17
    48
    Denver, CO
    Status update?
     
  6. addmanrcace

    addmanrcace Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    3
    0
    5
    Same thing happened to me... but I have the Eris. Its quite a pain. Any other tips? I already tried restarting it a few times.
     
  7. JB in AZ

    JB in AZ Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    1,869
    Joined:
    Oct 27, 2009

    Oct 27, 2009
    1,869
    267
    173
    Florida
    I just had this happen to me! I had just been using wi-fi, turned wi-fi off, then turned on airplane mode. I was checking out what worked and didn't while in airplane mode, then went to turn airplane mode off, and the choice was greyed out! Rebooting fixed it. Whew!
     
  8. Thefoodman52

    Thefoodman52 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,314
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    2,314
    329
    163
    Resource Consumer
    San Diego
    Reboot fixes everything, usually.... except my WiFi.
     
Tags:

Share This Page

Loading...