1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Alarm goes off when plugging EVO into PC

Discussion in 'Android Devices' started by douknownam, Jul 23, 2010.

  1. douknownam

    douknownam Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Jun 16, 2010

    Jun 16, 2010
    42
    0
    15
    Does anyone else get the alarm ring when plugging their phone into a PC? I've noticed that it on'y occurs with USB Debugging on. I'm rooted and running the latest FRESH (1.0.1) rom, so I wasn't sure if it is because of the rom or if it was meant to be this way. I've never had USB Debugging checked prior to rooting, so I wouldn't know. Doesn't really bother me, just curious. :rolleyes:
     

    Advertisement

  2. sitlet

    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    5,867
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    5,867
    633
    213
    I'm guessing it has something to do with the root and rom, as it doesnt happen when the phone is stock.
     
  3. peepeesea

    peepeesea Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    9
    0
    5
    the "notification" sound is normal when you are in USB Debugging mode.
     
  4. archercc

    archercc Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    432
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    432
    68
    53
    .

    If its sounding like the alarm then its because you have that same tone assigned to the notification.
     
  5. douknownam

    douknownam Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Jun 16, 2010

    Jun 16, 2010
    42
    0
    15
    Thanks! I checked the notification setting and nothing was selected.. I guess the alarm is the default..
     
Tags:

Share This Page

Loading...