1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Aldiko: How to fit text to screen ?

Discussion in 'Android Devices' started by Ric95, Aug 29, 2010.

  1. Ric95

    Ric95 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    4
    0
    25
    Southern Alberta, Canada
    I've installed. Aldiko but I can't get the text to fit the screen of my motorola flipout. Can I change the resolution or something. ?
     

    Advertisement

  2. wayrad

    wayrad Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,177
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    1,177
    148
    163
    Female
    Long Island
    How does the text look on your screen? Have you tried adjusting the layout settings?
     
  3. Jerry786

    Jerry786 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    32
    1
    16
    Do you mean the text is way left of the screen when page is turned?

    If so, Update the App. Bug was fixed a while back.
     
  4. Ric95

    Ric95 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    4
    0
    25
    Southern Alberta, Canada
    Thanks for the replies guys
    I just installed it this morning and its vers 1.2.13. No update is available yet.
    The first page has a small margin at left, but text runs about 12 letters off the right side, going ~12 letters more off-center with each page turn.
    In settings I can change the font size, and in layout I can change margin sizes and text alignment left/right/justify. But it still formats as though my screen is wider than it is. :(
     
  5. Jerry786

    Jerry786 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    32
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    32
    1
    16
    Weird...Like i said before, this happened to me a while back on my 2.8inch screen pulse mini. Try uninstalling app and reinstalling

    If that doesnt solve the problem, Most likely a known bug which developer will need to fix.

    EDIT: I have just booted up Aldiko on my phone and everything seems to be working fine.
     
  6. wayrad

    wayrad Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,177
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    1,177
    148
    163
    Female
    Long Island
    Wow, that is strange. If an uninstall/reinstall doesn't fix it, maybe the developer can help.
     
  7. ghostwheel

    ghostwheel Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    6
    1
    6
    I have the same problem. I just use FBreader instead....
     

Share This Page

Loading...