1. Download our Official Android App: Forums for Android!

an app for these forums?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by vlasveld, Sep 27, 2011.

  1. vlasveld

    vlasveld Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    19
    0
    15
    Hey everyone is there an app to surf these forums or do they have any sort of mobile version? I want to easily be able to surf android forums on my atrix4g

    Thanks
     

    Advertisement

  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    There is an app for the forum. If you search "Phandroid" on the market it'll pop up. :D
     
  3. ProjectDan 2.2

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Aug 10, 2011

    Aug 10, 2011
    15
    0
    15
    Bikini, M.I.
  4. Riche101

    Riche101 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    739
    Joined:
    Aug 19, 2011

    Aug 19, 2011
    739
    137
    113
    Male
    EarthCaust Photography, Volunteer, Enviromental Re
    UK- Edinburgh, Brazil - 2 hrs from Rio de Janeiro
    Taptalk does work for forum
     
  5. chanchan05

    chanchan05 The Doctor
    Rank:
     #26
    Points:
    1,108
    Posts:
    15,130
    Joined:
    Jun 30, 2011

    Jun 30, 2011
    15,130
    4,802
    1,108
    Male
    Phandroid is official app for this forum anyway. It links to this forum only, and androidforums.com doesnt show up in Tapatalk if I try to search for it.
     
  6. MacFett

    MacFett Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    3,236
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    3,236
    740
    223
    Male
    Worshipping Cthulhu
    Sietch Tabr
    Tapatalk was disabled on the forums because of a security issue with tapatalk that wasn't being addressed by tapatalk, something I found out after I purchased tapatalk.

    Phandroid is a very nice app, it works well. I wish you could customize PM ring tone though.
     
  7. RyanB

    RyanB Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Does the Phandroid app still run in the background, even if that has been turned off by the user?
     
  8. chanchan05

    chanchan05 The Doctor
    Rank:
     #26
    Points:
    1,108
    Posts:
    15,130
    Joined:
    Jun 30, 2011

    Jun 30, 2011
    15,130
    4,802
    1,108
    Male
    Nope. It wont even work if you press home button. At least on my phone it doesnt. If I press home button, and do something else, Phandroid stops connection and brings me back to splash page when I try to open it again.
     
  9. RyanB

    RyanB Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Maybe I wasn't more clear: I'm referring to the fact that, when I used it a while back, it stayed on as a "running service" despite the fact that I had it set to only update manually. Does that behavior continue?
     
  10. Clementine_3

    Clementine_3 Android Expert
    VIP Member
    Rank:
     #28
    Points:
    1,043
    Posts:
    5,590
    Joined:
    Nov 16, 2009

  11. MacFett

    MacFett Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    223
    Posts:
    3,236
    Joined:
    Mar 28, 2011

    Mar 28, 2011
    3,236
    740
    223
    Male
    Worshipping Cthulhu
    Sietch Tabr
    Have you tried disabling auto-sync and pm notification?
     
  12. Clementine_3

    Clementine_3 Android Expert
    VIP Member
    Rank:
     #28
    Points:
    1,043
    Posts:
    5,590
    Joined:
    Nov 16, 2009

    I have both disabled and it still shows in running services.
     
  13. Harry2

    Harry2 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    5,181
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    5,181
    1,341
    323
    Black Forest
    Because it isn't only the forum with the Phandroid app ?

    Harry
     
  14. RyanB

    RyanB Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    That's why I gave up on it a long time ago. Hopefully, some day, it'll get fixed.
     
  15. Harry2

    Harry2 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    5,181
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    5,181
    1,341
    323
    Black Forest
    With Tapatalk there isn't a "running process" when I leave the app by back button :)

    Harry
     
  16. RyanB

    RyanB Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    But that's my point: when I have used the phandroid app, I don't get that response. It continues to run.
     
  17. 916x10

    916x10 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    491
    Joined:
    Nov 13, 2010

    Nov 13, 2010
    491
    65
    73
    Nice! Just installed it
     
  18. chanchan05

    chanchan05 The Doctor
    Rank:
     #26
    Points:
    1,108
    Posts:
    15,130
    Joined:
    Jun 30, 2011

    Jun 30, 2011
    15,130
    4,802
    1,108
    Male
    It doesnt appear in my running services? Yet I got a PM last night.
     
  19. ambientdroid

    ambientdroid Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    249
    Joined:
    Jan 31, 2011

    Jan 31, 2011
    249
    9
    36
    Japan
    This behavior is extremely annoying for me - I use task switcher to 'alt+tab' between running apps. Each time I come back to phandroid, i've lost my place in the forums. Particularly frustrating when I wanna check something I've read about using a browser or the market app.

    Unfortunately I'm back to using the website now. The least they could do is install a mobile skin.
     
  20. Harry2

    Harry2 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    5,181
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    5,181
    1,341
    323
    Black Forest
    Yes, I liked this feature to hold my place in forum while apps switching.
    Some time ago, the Phandroid app had this feature.

    At the web browser the forum has a mobile skin (go to the bottem of the page, left corner, to switch to 'AF Mobile'), but I think it's even worse.

    Harry
     
  21. regression

    regression Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,017
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    1,017
    126
    163
    Male
    Memphis, TN
    The last time I had the Phandroid app installed, there wasn't a way to mark a forum as read. Is that still the case?
     

Share This Page

Loading...