1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

Android 2.1 Leaked ROM

Discussion in 'Android Devices' started by UTnick, Dec 1, 2009.

  1. UTnick

    UTnick Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    104
    Joined:
    Oct 20, 2009

    Oct 20, 2009
    104
    7
    36

    Advertisement

  2. Will22

    Will22 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    38
    Joined:
    Nov 20, 2009

    Nov 20, 2009
    38
    0
    15
    California, USA
    I will wait a bit.
    I have MoDaCo custom ROM for CDMA hero, and pretty happy with that
     
  3. king_of_hearts

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 13, 2009

    Oct 13, 2009
    14
    0
    15
    Awesome, can't be long now till HTC/Sprint releases this update. :D
     
  4. ron

    ron Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    93
    Joined:
    Sep 17, 2009

    Sep 17, 2009
    93
    8
    16
    photographer
    Anyone know where there specific instructions on how to "flash" these things? Also, is SenseUI present in this leaked ROM?
     
  5. swaze

    swaze Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    102
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    102
    0
    35
    USA
    Im pretty sure this is for the Euro version of the Hero. I wouldn't try this with the sprint hero. Thats just me though.
     
  6. lldsandsll

    lldsandsll Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    174
    Joined:
    Nov 1, 2009

    Nov 1, 2009
    174
    1
    36
    is that cuz euro is GSM? other then that, i couldnt see why not.
     
  7. swaze

    swaze Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    102
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    102
    0
    35
    USA
    Yup, the CDMA (Sprint) version operates on a different RIL which hasn't been found yet, so unless someone figures how to port it over so it can be configured on the sprint version, im not sure its useable. But im a noob to all of this, im just going on what I have been reading.
     
  8. lldsandsll

    lldsandsll Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    174
    Joined:
    Nov 1, 2009

    Nov 1, 2009
    174
    1
    36
    if ur a noob, i'm something even more noob than a noob, but that sounded logical.
     
  9. mconigs78

    mconigs78 Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    50
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    50
    12
    38
    I probably wouldnt flash it. It is the GSM version. Most stuff from XDA is for GSM.
     
  10. pdragon

    pdragon Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    395
    Joined:
    Oct 15, 2009

Tags:

Share This Page

Loading...