1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Android Market is not working for X10 mini

Discussion in 'Android Devices' started by diwakarsony, Apr 13, 2011.

  1. diwakarsony

    diwakarsony Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 13, 2011

    Apr 13, 2011
    1
    0
    5
    Hi , i got a new X10 min , and from the phone if i tap on the market icon ,

    i will get "Set up your google account" as i got the google account i try to

    sign in with existing one ,

    then i am getting the below msg

    "Can't establish a reliable data connection to the server"

    "this could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. if it continues call customer care"

    NOTE:-

    if i try to login through browser it is working.

    PLEASEEEEEEE HELP ME on this.
     

    Advertisement

  2. eginko

    eginko Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 18, 2011

    Apr 18, 2011
    2
    0
    5
    My friend had this problem with his x10 mini, he was using wifi connection and then he used my sim card with unlimited data plan for settings and email etc. and it was working and after that he could use his own sim card and it was wotking even on wifi. So you can try that. Hope it helps.
     
  3. psk2606

    psk2606 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    1
    0
    5
    I am also having the same problem. I am unable to sign in to my google account using Market. Same error message as above. I tried using a unlimited internet access sim card as well. Still same problem. Not sure why.. I have also enabled data services. I tried wifi also still doesnt work.

    Any help would be appreciated.
     
  4. eginko

    eginko Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 18, 2011

    Apr 18, 2011
    2
    0
    5
    I was dealing with another x10 mini, no internet connection whatsoever then I tried factory reset and it helped. You can give it a try but first make sure you BACKUP EVERYTHING.
     

Share This Page

Loading...