1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

androidforums.com loading really slow lately

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by wonderbread, Jan 4, 2010.

  1. wonderbread

    wonderbread Android Enthusiast
    Thread Starter

    Is this site getting a lot more traffic or something cause it's getting bogged down. Hope there's an upgrade in capacity before CES and the new androids hit
     


  2. BuzWeaver

    BuzWeaver Member

    Its running slow for me as well, I thought it was on my end.
     
  3. Howie

    Howie Android Expert

    It has def. gotten slower, but we have gained A LOT of users. I joined with around 6k users, and I just checked, we now have 48,800+ members.
     
  4. milrtime83

    milrtime83 Android Enthusiast

    Yep, seems like it's reaching the breaking point in capacity. Hopefully it's just temporary.
     
  5. Carl C

    Carl C Extreme Android User

  6. BiGMERF

    BiGMERF Extreme Android User

    i get a couple of slow moments but for the most part it is fine
     
  7. Phases

    Phases NO LONGER ADMIN

    That particular problem this thread was posted during was the top stats box at the top of the main page... the 'most active users' portion has suddenly decided to poop out. So it's disabled now and moving okay..

    The periodic sluggishness is due to our ad network, I believe.
     
  8. kabbie_mcfeely

    kabbie_mcfeely Android Enthusiast

    I thought it was all the new people asking how to turn their phones on.

    Hahaha
     
  9. anjoga

    anjoga Well-Known Member

    I'm new to the forum, and this was the first thing I've noticed. I've never been to a forum that consistantly had such poor loading times. I really like this forum, it seems like a wealth of information and mostly good people, but the load times are killing me. For what seems like a quality put together forum, I'm very surprised at the slow to nonexistant loading times.
     
  10. Phases

    Phases NO LONGER ADMIN

    We were having database errors this morning, but those have been corrected for nearly 4 hours now. Should be moving okay.

    Was the problem earlier than 9:45 Eastern or still occurring?
     
  11. Caddyman

    Caddyman Android Expert

    i noticed the DB errors this AM, been smooth sailing since.....the site normally runs fine for me. every once in a while i will get slow loads but thye are server burps (temporary) and not the server being under powered (constant).
     
  12. anjoga

    anjoga Well-Known Member


    Seems to be running fine right now as I type this, but I very frequently experience poor loading times. The last time I experience poor loading times was roughly about 12pm EST today.
     
  13. Phases

    Phases NO LONGER ADMIN

    Next time you notice, see if you can catch what it's hanging on. At the bottom of your browser.. You know, the whole "waiting for...." deal.
     
  14. anjoga

    anjoga Well-Known Member


    I am still experiencing frequent hang-ups, but not sure what you are asking. I'll click a thread link and it will just hang there saying "waiting for" whatever thread I'm trying to view. I happens pretty often and can be frustrating at times while trying to navigate the forum.
     
  15. anjoga

    anjoga Well-Known Member

    Just a bump to say this is still a very consistent problem for me. I get frequent time outs when loading threads and sub-forums. This happens regardless of what computer I'm on, whether it be home or at work.
     
Loading...

Share This Page

Loading...