1. Are you ready for the Galaxy S20? Here is everything we know so far!

ANOTHER Eclipse ADT Question

Discussion in 'Android Lounge' started by ScottSilver, Oct 26, 2010.

  1. ScottSilver

    ScottSilver Lurker
    Thread Starter

    Hi Folks. Running Eclipse Gallileo 3.5 on Vista. I have successfully installed all the components successful, both the SDK and thru Eclipse, the ADT (no problem with the link) and Eclipse shows the ADT as installed BUT...
    I see nothing. No "Android" in Preferences, no Android Projected in the create menu either. I thought I was using the correct versions of everything. I have reinstalled everything, but nada.



    I've noticed I'm not the only one with this issue, but none of the solutions seem to work. Note: the emulator comes up if I launch it, so the SDK looks ok. What is with Eclipse??
     



    1. Download the Forums for Android™ app!


      Download

       
Loading...
Similar Threads - ANOTHER Eclipse ADT
  1. Rgarner
    Replies:
    6
    Views:
    239
  2. Bagrov
    Replies:
    5
    Views:
    405
  3. Kharl
    Replies:
    1
    Views:
    626
  4. markdoc
    Replies:
    1
    Views:
    744
  5. louis2008
    Replies:
    6
    Views:
    1,438
  6. Sunny Rio
    Replies:
    12
    Views:
    2,665
  7. GST GridTech
    Replies:
    8
    Views:
    1,588
  8. ev3c
    Replies:
    4
    Views:
    3,138
  9. EmDee8907
    Replies:
    8
    Views:
    3,352
  10. gonen52
    Replies:
    0
    Views:
    673

Share This Page

Loading...