1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Any using on AT&T?

Discussion in 'Android Devices' started by camcardshark, May 3, 2012.

  1. camcardshark

    camcardshark Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    23
    Joined:
    Dec 25, 2009

    Dec 25, 2009
    23
    0
    15
    Columbus, Oh
    I was just wondering if anyone has unlocked thier droid 3 and are using it on AT&T? If there is what kind of data speeds are you seeing and is it stable or do you have to continue to mess with the phone to get it to work?
     

    Advertisement

  2. breadnatty08

    breadnatty08 pain rustique
    Rank:
    None
    Points:
    1,413
    Posts:
    19,889
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    19,889
    6,120
    1,413
    District of Columbia
    Do you have the Verizon version or the unlocked version? AFAIK, the Verizon version will not work on AT&T. I think the intention was to use it abroad (Vodafone for example) and not be able to unlock to use on competing US carriers.
    (I could be completely wrong though)
     
  3. redsox985

    redsox985 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    537
    Joined:
    Aug 25, 2011

    Aug 25, 2011
    537
    71
    78
    You must flash the XT883 radio image to the phone and make a few other tweaks, IIRC. Head over the XDA Dev section and poke around. Somewhere, there is a step-by-step walk through detailing how to get it up and running on a US GSM network.
     
  4. mkelly18

    mkelly18 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Dec 8, 2011

    Dec 8, 2011
    35
    2
    16
    Student,Frycook At Burgerking
    Memphis,Tennessee

Share This Page

Loading...