1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Anyone else having this issue

Discussion in 'Android Devices' started by sookieball, Apr 19, 2011.

  1. sookieball

    sookieball Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    164
    Joined:
    Dec 24, 2010

    Dec 24, 2010
    164
    18
    38
    So my data connection keeps dissapearing completely.
    No 1x or 4g and the only way i can get it back on(1x & 4g) is to
    Either turn on/off airplane mode.
    Which usually only gets 1x back on.
    And even the anycut lte test thing wont turn on the 4g.
    Or if the 4g wont turn on at all i have to restart the fone.

    Wtf? This has been happening since the crash the other day where everyones data went down.

    Any thoughts?
     

    Advertisement

  2. coreyharris101

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Mar 6, 2011

    Mar 6, 2011
    56
    7
    16
    Mine does this...................
     
  3. tiede

    tiede Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,494
    Joined:
    Mar 3, 2011

    Mar 3, 2011
    1,494
    522
    213
    Male
    curious, aren't we?
    Orlando, Fl
    Mine doesn't. So this one is not nationwide. Maybe you're both in the same area?
    I'm down in Florida, Orlando to be exact.
     
  4. MikesTooLz

    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    547
    Joined:
    Nov 24, 2010

    Nov 24, 2010
    547
    157
    113
    Computer Tech
    Miami, Florida
    I have gotten this a few times, I'm in south Florida.
    Happened this morning for about 15-20 minutes.

    I logged it with my network status app.
    ______
     
  5. rjsweesy

    rjsweesy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    Dec 13, 2010

    Dec 13, 2010
    145
    23
    38
    im in sw florida, happened yesterday but that was it...they are having a few quirks it seems
     
  6. dose17

    dose17 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Apr 17, 2011

    Apr 17, 2011
    26
    9
    16
    Los Angeles
    ive been having the same problem since friday morning here in L.A.... last night i just spoke to a metro tech. and i was told they were working hard (or hardly working) on a fix which seems to be software related... i was advised to go into a corporate store to try and get some kind of credit on my account since i already paid for the $60 service... anyway, he said the update would come anywhere within a few days or a few weeks... just last month the samsung craft received a software update for supposedly having the same no 4G/1X issue....
     
  7. ciper

    ciper Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    368
    Joined:
    Mar 31, 2011

    Mar 31, 2011
    368
    83
    53
    Best way to "re-enable" data is to make a quick phone call. It doesnt have to be a real call, just call "8" and wait for the screen to turn green and the timer to hit 2 seconds then hang up. It will toggle the hidden on switch for LTE

    You could have posted in one of the many other threads on this issue like http://androidforums.com/samsung-galaxy-indulge/288563-4g-not-working.html
     
  8. sreum

    sreum Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    614
    Joined:
    Apr 2, 2011

    Apr 2, 2011
    614
    113
    93
    michigan

    Been having the issue since day one of owning the phone. If they cant fix it Ill be leaving metro and probably going tmobile, even though they cost way more.
     

Share This Page

Loading...