1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Anyone get their AT&T versions today?

Discussion in 'Android Devices' started by Richard371, Mar 17, 2010.

  1. Richard371

    Richard371 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    92
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    92
    1
    16
    How do you like it? I hear the reception is worse then the iPhone 3G when using 3G? I hear it has the lastest FW and radio ROM but if it still has bad reception this is most likely a hardware design.
     

    Advertisement

  2. nestrapez

    nestrapez Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    43
    7
    16
    why are you asking if you already heard?
     
  3. Captsoto

    Captsoto Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    8
    0
    5
    Raleigh NC
    That's not the case for me. Running strong and better then my 32 gig 3GS.
     
  4. omegafox

    omegafox Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    18
    0
    15
    I had signal issues when I first started the phone but an hour later they seemed to clear up. Maybe it was just an issue with the cell tower.

    Only two bars but speed tests give me 1.8mbps down and 400kbps up (ATT 3G of course) up so I guess having two bars isn't so bad on this device. I can give better input on it as soon as I get out of the office and make my way around on the freeways.

    As for the device itself, it seems to work wonderfully. I'm still getting used to the OS but it feels great to finally have a non-butchered Android device on AT&T's network. =D
     
  5. baokeyai

    baokeyai Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jul 21, 2009

    Jul 21, 2009
    5
    0
    5
    Got it, love it. Sounds are very clear even talking to someone on an iphone 3gs.

    Currently in Southwest 610 Houston area
     
  6. temperbad

    temperbad Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Feb 15, 2010

    Feb 15, 2010
    30
    2
    16
    Glad yall on att get 3g now..... I love my tmobile n1
     
  7. funandroid

    funandroid Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    6
    0
    5
    sounds terrific! can't wait to hit the buy button~ thanks bro~ :cool:
     
  8. 3rd-Geer

    3rd-Geer Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    303
    Joined:
    Aug 5, 2009

    Aug 5, 2009
    303
    0
    35
    Damn.....now I'm wondering if I should stick with my pre-released N1, or try to sell it to drop my ATT sim in the ATT version.....I'm thinking I can deal with Edge, but have any folks switched from one over to the 3G that can confirm if it's that much of a difference and really really worth it???
     
  9. amyrosa

    amyrosa Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Mar 18, 2010

    Mar 18, 2010
    1
    0
    5
    I switched from a jailbroken 3Gs to N1/T-mo because I was fed up with dropped AT&T calls. T-mo service has been great and I have come to like the N1 better ... I also have been using the N1 mostly on T-mo's Edge service *just to save battery*, which is does. A lot of the time I'm on wi-fi anyway and the only time I switch it to 3G is if I'm away from wi-fi and want to surf, use GoogleMaps or something where more broadband is needed. I live part-time in Milwaukee and part-time in Clearwater, FL, and in both my houses, both AT&T's Edge and T-Mo's Edge signal is stronger than their respective 3G signals. For experimentation purposes I popped my AT&T sim into the N1 and it worked fine on AT&T's Edge. Also, for the record, the iPhone may show more bars of signal than the Nexus, but if you look at dBm numbers only, you will see the signals are the same with the same sim on a given Edge network. I wouldn't consider myself a power user and don't really need the 3G most of the time -- but it's nice to know it's there when I want it. [Other battery-saving techniques I've discovered in addition to keeping it on Edge are: Advanced Task Killer app; APNDroid app, JuiceDefender & a cool widget that lets me toggle between 2-3G real fast called 2G-3G. And I also bought the extended battery, and let the juice run out totally about 4 times then recharged completely each time -- my battery lasts super long now :->)]
     
  10. clutchy

    clutchy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    243
    Joined:
    Feb 21, 2010

    Feb 21, 2010
    243
    12
    38
    give me a day and i'll let you know. I'm currently on ATT edge w/ the T version. My ATT version will be here tomorrow at ~10am pacific.
     
  11. cabinets

    cabinets Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    112
    Joined:
    Feb 3, 2010

    Feb 3, 2010
    112
    10
    38
    Huuuuge difference
     
  12. dwd3885

    dwd3885 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    103
    Joined:
    Jan 29, 2010

    Jan 29, 2010
    103
    2
    36
    St. Louis, MO
  13. Air Force One

    Air Force One Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    401
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    401
    55
    53
    Yeah this 3G is almost like wifi.:D

    I want my missing apps back but I'm happy I switched to the 3G. Speed is everything and this device has it in spades!!!
     
  14. JD914

    JD914 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Feb 6, 2010

    Feb 6, 2010
    25
    5
    16
    It's the first day that the ATT Nexus One is available to the public and you "heard" all this? You should reconsider where you get your misinformation.:rolleyes:
     
  15. Richard371

    Richard371 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    92
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    92
    1
    16
    Just got mine and its fast. 3G is faster then my 3GS.
     
  16. Air Force One

    Air Force One Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    401
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    401
    55
    53
    It's funny my brother has a 3GS and he texted me he's getting the Nexus now too.

    I texted him back congrats and that I was texting him on my new att N13G :D:D
     
  17. nestrapez

    nestrapez Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    43
    7
    16
    Got mine earlier today and made the switch to ATT. No problems with reception. 3mb down 1.3mb up 3g speeds not wifi, and no dropped calls (yet lol) in Los Angeles.
     
  18. jeverton

    jeverton Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    28
    Joined:
    Feb 28, 2010

    Feb 28, 2010
    28
    0
    15
    Director Sales Enablement Training
    Texas
    Working better than the TM version... I now receive Good messages!
     
  19. BiGMERF

    BiGMERF Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    6,079
    Joined:
    Dec 2, 2009

    congrats to the new n1 users. welcome aboard
     
  20. timbro

    timbro Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Jun 7, 2009

    Jun 7, 2009
    31
    0
    15
    Hey All, I've had my nexus one ATT/Rogers model for 24 hours and I'm really liking it! It simply blows my HTC Magic out of the water in every respect except for maybe the senseUI.

    One thing though is that Navigation does not seem to work in Canada!
     
  21. blackberrycubed

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    29
    Joined:
    Nov 30, 2009

    Nov 30, 2009
    29
    0
    15
    Because he is a troll ...
     
  22. Brendanmurphy

    Brendanmurphy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    403
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    403
    16
    38
    Tim Hortin's part time
    Richmond Hill, ON
    There is a mod that allows it to work in canada go take a look over at xda
     
Tags:

Share This Page

Loading...