1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Anyone have this problem with the internet since root?

Discussion in 'Android Devices' started by Hand76, Jul 1, 2010.

  1. Hand76

    Hand76 Guest
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Ok so since rooting (it seems) that when my wifi is on everything is fine, but when I go out of my wifi area the 3G/1X does not pop back up on it's own. when I go to use the browser it tells me I have to activate the mobile network option even though I already have it checked.

    When I open up wireless internet settings I see Mobile Network starting up on it's own as soon as I open the page. Than it is fine for sometime before I have to go through this again later in the day.
     

    Advertisement

  2. Asterdroid

    Asterdroid Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    989
    Joined:
    Mar 24, 2010

    Are you using SwitchPro Widget? A recent update to the app turned off data. You have to add it to your widget, re-enable it, then you can remove it again.
     
  3. Hand76

    Hand76 Guest
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Y yes I am...I will look into this thanks.
     
  4. dsb9938

    dsb9938 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    216
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    216
    82
    53
    Datacenter Manager
    Edison, NJ
    I'm not, and I have that problem too. Sometimes the network just turns off. And sometimes I have to reboot to get it on.
     

Share This Page

Loading...