1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Anyone having Youtube Widget Problems?

Discussion in 'Android Devices' started by Barats, Aug 3, 2010.

  1. Barats

    Barats Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    470
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    470
    37
    63
    Male
    So last night I decide to add the Youtube widget. I have updated to Froyo, unrooted and never installed the early update. I am running LauncherPro.

    So after awhile, the search button stops working. I press on it, it turns orange but never does anything. Everything else is working on it, though. But without this, it is useless. So I remove it, add it back and it works fine for awhile. Then starts to do it again. This process keeps happening over and over.

    Any help?
     

    Advertisement

  2. i.have.droid

    i.have.droid Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    425
    Joined:
    Jun 30, 2010

    Jun 30, 2010
    425
    58
    53
    Wierd...mine did what yours did on 2.1 and now it works. I don't get it myself.
     
  3. pwnst*r

    pwnst*r Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    912
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    912
    206
    113
    I had issues similar to that as well but after making sure my gmail account was linked to my youtube account, I was good. Not a fan of doing that though.
     
  4. Barats

    Barats Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    470
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    470
    37
    63
    Male
    How do you link your gmail account to it?
     
Tags:

Share This Page

Loading...