1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Anyone on a 2.2 based ROM...

Discussion in 'Android Devices' started by Scynthetic78, Jul 17, 2010.

  1. Scynthetic78

    Scynthetic78 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    210
    10
    38
    ND
    Is there a way to merge facebook and google contacts? I have quite a few numbers that I had entered before I added them on facebook, so now I have a bunch of duplicate entries. One for facebook and one with the info that I put in. I seem to remember there being a way to do this on 2.1, but I can't find it in 2.2 (KaosFroyo). Am I overlooking something really simple, or was it just not implemented this time around?
     

    Advertisement

  2. Android noob

    Android noob Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    Mar 28, 2010

    Mar 28, 2010
    94
    2
    16
    I am also wondering the same thing.. I want to know how to sync my phone contacts with Facebook so that ill have their profile picture on their contact card..
     
  3. cornbreadfarts

    cornbreadfarts Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    429
    Joined:
    Feb 5, 2010

    Feb 5, 2010
    429
    21
    58
    Nashville, TN
    download syncmypix from the market. will sync your facebook pictures with your contacts
     
    Android noob likes this.
  4. Scynthetic78

    Scynthetic78 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    210
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    210
    10
    38
    ND
    I ended up just doing it the "hard" way. I went through and changed all of my contact names to exactly what their facebook profile shows. I removed my fb account from the phone, re added it, then rebooted. Everything seems to have synced correctly now.

    *EDIT*

    There's still two that won't merge. I don't know why though. I have the names exactly the same.
     
  5. arock

    arock Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    116
    Joined:
    Jan 4, 2010

    Jan 4, 2010
    116
    1
    36
    MD
    The long way of doing it is to select the contact, select edit, and the select join from the menu option. Should pull up any contacts with similar info and let you join them together.
     
  6. truelove79

    truelove79 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    728
    Joined:
    Feb 12, 2010

    Feb 12, 2010
    728
    295
    133
    Electrical Engineer
    Peoria, IL
    I tried both CELBFroyo and KaosFroyo and they're both just too buggy for me. Scrolling between home screens is very jittery.
     
  7. DroidJW

    DroidJW Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    you do a full wipe prior to install? Scrolling for me in Kaos is so much faster/smoother than for any of the Sense ROMs I tried. Only issues Ive had are the acknowledged ones -- the LED light and the camera.
     
  8. truelove79

    truelove79 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    728
    Joined:
    Feb 12, 2010

    Feb 12, 2010
    728
    295
    133
    Electrical Engineer
    Peoria, IL
    Yup, I wiped everything. Should I turn off JIT? The scrolling for me is definitely MUCH more jittery and slower than Plain Jane. Even the setup process was jittery. I would press on buttons and it would either not respond at all sometimes or would be very jittery and laggy between screens.

    Oh, and btw the way, I'm talking about KaosFroyo (2.2) not just KaosLegendary or any other 2.1 based ROM.
     
  9. Android noob

    Android noob Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    Mar 28, 2010

    Mar 28, 2010
    94
    2
    16
    Mines pretty smooth. Set up was jittery for me also though. But then I OC'd and all is good.. I'm wondering if should turn off JIT.
     
  10. jasonh

    jasonh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    129
    5
    36
    after a couple reboots and tweaks, it's pretty smooth for me.
     
  11. jasonh

    jasonh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    129
    5
    36
    go to edit contact, menu/join, hit search button, type FB name, hit Search for all contacts. Should pop up.
     
  12. weems

    weems Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Jan 27, 2010
    42
    0
    15
    Is there anyway to sync contacts other than this? Before I rooted I was able to select them individually, as I have things like "Dad", "Mom", ect in my phone.
     
  13. weems

    weems Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Jan 27, 2010

    Jan 27, 2010
    42
    0
    15
    Is there anyway to sync contacts other than this? Before I rooted I was able to select them individually, as I have things like "Dad", "Mom", ect in my phone.
     
  14. jasonh

    jasonh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    129
    5
    36
    ^
     
  15. jasonh

    jasonh Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    129
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    129
    5
    36
    Now here's the one I haven't actually figured out yet...how to populate the "Me" picture. With Sense it was easy because you had a "my contact card" or whatever. I tried making a "me" contact and linking it to facebook, but since I'm not a friend of myself on there, i don't show up.

    edit - only thing I've found so far is to add myself as a google contact and put a picture on there. kinda lame.
     
  16. paulbonner

    paulbonner Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    48
    Joined:
    Mar 16, 2010

    Mar 16, 2010
    48
    9
    16
    The first 10 or 15 minutes or so after initially installing Kaos Froyo v23 was miserable for me as there was a whole lot going on in the background -- Google was syncing all my apps from my previous CyanogenMod install. But once that was done, I had all my apps without having to manually reinstall them, and my phone started responding faster and smoother than ever. I've got it over-clocked to 768 at this point, and have never had better performance or responsiveness from this phone.
     

Share This Page

Loading...