1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root anyone try voice dialing over bluetooth in 2.2?

Discussion in 'Android Devices' started by Adamx, Aug 2, 2010.

  1. Adamx

    Adamx Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    478
    Joined:
    Apr 16, 2010

    Apr 16, 2010
    478
    30
    43
    someone let me know!
     

    Advertisement

  2. velopirate

    velopirate Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    4
    0
    5
    Yes. It works beautifully with my Blue Ant ST3. It's nice not having to look at your phone to answer or dial.

    Mike
     
  3. GrandMasterB

    GrandMasterB Go Go Gadget Flow!
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,208
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    2,208
    599
    233
    Male
    Yewwtah!
    Works wonderfully with my Plantronics 590 and my Sony BT101
     
  4. yojoe600

    yojoe600 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,188
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    2,188
    207
    143
    College Student
    NC
    cool thats good to know
     
  5. Azelis

    Azelis Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    102
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    102
    3
    36
    web developer
    Minnesota
    Does this mean we have a decent BT stack again? I might just have to get my Jabra JX10 charged again, if the battery's still good. It's getting pretty old.
     
  6. DonDraper

    DonDraper Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    226
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    226
    30
    63
    Windows System Admin
    South
    No - It's still the same except for the voice dialing.
     
  7. ruggerxpunk

    ruggerxpunk Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    77
    Joined:
    Jun 3, 2010

    Jun 3, 2010
    77
    11
    18
    how is it that CM6 can use the wiimote app i'm wondering then?
     
  8. ramuk8or

    ramuk8or Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Feb 5, 2011

    Feb 5, 2011
    10
    0
    15
    how to use bt voice dialing , a little detailed info will help pls, i have lg optimus one btw
     

Share This Page

Loading...