1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Anything better than SetCPU?

Discussion in 'Android Devices' started by Hypo Luxa, Aug 11, 2010.

  1. Hypo Luxa

    Hypo Luxa Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    464
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    464
    32
    63
    Earth
    Is there anything better than SetCPU out there.. something that perhaps changes the profile when it's supposed to and not just when it feels like it? I have the screen off profile set to 245/160 and recently, it doesn't like switching from screen off profile. First thing in the morning, it will not change until I reboot it, then it'll work fine till some point in teh evening where I'll need to reboot to get it start switching again.

    This morning it completely refused and when I tried to open it up so I could disable the flipping profile it locked up on me. I couldn't get the menu up to turn it off so I did teh Vol-UP + call+end call buttons to force a reboot.

    btw.. 245/160 is freaking SLOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWW!
     

    Advertisement

  2. thetomlin2

    thetomlin2 Guest
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,292
    Joined:
    Nov 23, 2009

    Nov 23, 2009
    1,292
    242
    143
    L'Etoile du Nord
    I dont know of anything other then setCPU, but by chance are you using the widget? Mine had problems when I was using the widget, as soon as I removed it the problems all went away. Just a thought
     
  3. Hypo Luxa

    Hypo Luxa Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    464
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    464
    32
    63
    Earth
    As a matter of fact, I am using the widget. I guess I can try that. thnx
     
  4. copestag

    copestag Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,355
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    1,355
    247
    143
    theres another app called Overclockwidget...... but SetCPU seems to be the preferred...... as mentioned....... get rid of the SetCPU widget... it causes problems

    if you like to see what your speed is you can d/l an app called Temp+CPU V2 ... this will let you put a widget on your screen which shows your temp and clock speed
     
  5. willdogs

    willdogs Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    665
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    665
    211
    113
    setCPU widget caused me issues as well
     
  6. Hypo Luxa

    Hypo Luxa Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    464
    Joined:
    May 12, 2010

    May 12, 2010
    464
    32
    63
    Earth
    cool.. dumped the widget.. downloading the Temp+CPU 2.. Thanx for the on that app copestag
     

Share This Page

Loading...