1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

Root Apex 1.4 Out

Discussion in 'Android Devices' started by SimsDelt, Feb 13, 2011.

  1. SimsDelt

    SimsDelt Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,066
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    1,066
    246
    143
    Project Manager - SAS Construction
    Bremen, Georgia
    I can't believe no one has made a thread for the new Apex 1.4. Its in RC status. But I'm running it right over 1.3.1 and its working flawlessly.

    Here is the changelog: http://fabdroid.com/changelog.txt

    Here is the download link for apex 1.4: http://bit.ly/gLkAnA <----- RC2
     

    Advertisement

    Steven58 and jxker like this.
  2. ECFfighter7232

    ECFfighter7232 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,493
    Joined:
    Jul 21, 2010

    Jul 21, 2010
    1,493
    336
    163
    Maryland
    I don't think anyone made a thread because its being talked about in the apex 1.3.1 thread
     
  3. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    I will make the thread when the final version is ready ;-)
     
  4. irmac

    irmac Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    261
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    261
    26
    43
    Fab, I just found out on RC2 there is no way to delete ADW Launcher, can you add that to the final version in the toolbox?
     
  5. Steven58

    Steven58 Was a moderator. Am a moderator. So confused.
    Moderator
    Rank:
     #4
    Points:
    3,943
    Posts:
    33,306
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    33,306
    26,009
    3,943
    Male
    Does anyone know if I can flash nexo over 1.4?
     
  6. staypuft

    staypuft Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 25, 2008

    Nov 25, 2008
    43
    3
    36
    chicago
    the toolbox is awesome
     
  7. ECFfighter7232

    ECFfighter7232 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,493
    Joined:
    Jul 21, 2010

    Jul 21, 2010
    1,493
    336
    163
    Maryland

    I would assume 1.4 has some different framework and an older nexo would not work properly.
     
    Steven58 likes this.
  8. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    Sure. For the time being, you can just manually delete it with the toolbox.

    Steps: 2 -> r -> Launcher.apk
     
  9. BuTbKa

    BuTbKa Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    825
    Joined:
    Mar 27, 2010

    Mar 27, 2010
    825
    134
    93
    SoCal
  10. CaucasionJ

    CaucasionJ Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    175
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    175
    16
    38
    Male
    Chipotle Service Manager
    Ohio
    Im going to do a cach/data wipe since i was running 1.3.1 and installed the 1.3.0 goodies package and started getting tons of FCs. Ill keep an eye out for bugs and such. Thanks Fab!
     
  11. jreed2560

    jreed2560 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,922
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    3,922
    439
    183
    Male
    Sales Specialist/Wireless Consultant
    Tennessee
    Is the download link above any different from what was originally posted early this morning? I only ask cuz it says rc2 and I didn't see that on this mornings dl. Btw no bugs to report so far Fabs. Makes me remember why I love my X so much. U r THE man
     
  12. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313
    Are any of the Apex 1.3 themes working on 1.4? Specifically Revolution?
     
  13. jreed2560

    jreed2560 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,922
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    3,922
    439
    183
    Male
    Sales Specialist/Wireless Consultant
    Tennessee
    You could test it for us airmaxx :)
     
  14. novemberwhiskey

    novemberwhiskey Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    491
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    491
    43
    43
    Got a system force close after flashing, but working fine after a reboot
     
  15. JrzDroid

    JrzDroid Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,682
    Joined:
    Nov 30, 2009

    Nov 30, 2009
    1,682
    308
    163
    T-Mobile
    NJ
    mmmm, can't wait for 1.4. Bring on the Apex goodness =]
     
  16. Steven58

    Steven58 Was a moderator. Am a moderator. So confused.
    Moderator
    Rank:
     #4
    Points:
    3,943
    Posts:
    33,306
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    33,306
    26,009
    3,943
    Male
    So far so good! No issues as of now. I'm enjoining the flexibility the toolbox gives! Bravo!!
     
  17. CaucasionJ

    CaucasionJ Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    175
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    175
    16
    38
    Male
    Chipotle Service Manager
    Ohio
    So far so good. I wiped data/factory reset and no problems installing it. No FCs yet. I like the boot animation it gave me a Green Lantern vibe. I went and downloaded the Optimus 2x wallpapers and i cant seem to locate them. Other then that no problems!
     
  18. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    I am almost certain I have found and fixed the cause of those damn system FC's. This will be fixed in the final version.

    Optimus 2X wallpapers should be in sdcard/OPTWP. Sometimes the Gallery doesn't detect new folders for a while. Idk how to fix that, I believe it's a Google issue :(
     
    CaucasionJ likes this.
  19. cvhovey

    cvhovey Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    30
    3
    16
    Oregon
    A suggestion I'd seen somewhere before is to run DevTools and then hit "Media Scanner" ... that seems to refresh Gallery.
     
    Fabolous and CaucasionJ like this.
  20. CaucasionJ

    CaucasionJ Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    175
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    175
    16
    38
    Male
    Chipotle Service Manager
    Ohio
    Thanks! Did that and the OPTWP folder popped up in the gallery. When you release the official version of ApeX do the people that downloaded the RC2 version have to install that or can we stick with the RC2 release?
     
  21. jacko1

    jacko1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    284
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    284
    14
    38
    how about someone give a video review on this new rom sounds nice
    so far lexington and rubix have been flawless
    thanks
     
  22. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313
    I installed the Revolution theme and had a system Force Close when rebooting, pulled the battery and it booted up just fine.
     
    jreed2560 likes this.
  23. jguns112

    jguns112 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    110
    Joined:
    Dec 30, 2010

    Dec 30, 2010
    110
    1
    36
    When will the final version be out? I was going to install this one but I'll just wait if the final one will be out soon.
     
  24. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    Fabolous tweeted sometime during or after the grammy's, depending on how interesting they are :p
     
  25. ECFfighter7232

    ECFfighter7232 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,493
    Joined:
    Jul 21, 2010

    Jul 21, 2010
    1,493
    336
    163
    Maryland
    For anyone coming from liberty 1.5... fab tweeted before that a sbf was required before switching to this. I tested it without doing a sbf first and it worked fine. Wipe date / factory rest first then install apex 1.4 rc 2 and I had no issue.
    Edit: remember to change your boot logo back to the stock moto one first though otherwise you'll be stuck with it saying "liberty"
     

Share This Page

Loading...