1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Support APN doesn't work after close wifi

Discussion in 'Android Devices' started by backs, Aug 31, 2010.

  1. backs

    backs Member
    Thread Starter
    5

    Aug 31, 2010
    5
    0
    5
    Hi.
    I am using Galaxy Spica with these firmware versions :
    -PDA:JH1;
    -PHONE:JD1;
    -CSC:JH1;
    The problem is coming when i am connected at wifi and after i turn off the wifi, the APN doesn't work(i can t connect to any URL).
    This probleme dissapear if i reboot the phone and i don t connect to any wifi, just directly to apn.


    Thanks!
     

    Advertisement

  2. backs

    backs Member
    Thread Starter
    5

    Aug 31, 2010
    5
    0
    5
    The problem persist in JH6.
     
  3. Beerkan

    Beerkan Well-Known Member
    93

    Apr 14, 2010
    720
    166
    93
    Blighty
    Who's your Carrier?
    How are you turning off the wifi?
    Is it with any special widget?
    Are you using APNDroid for example?

    Also try the following:-
    Menu
    Settings
    Wireless & Networks
    Mobile Networks
    Access Point Names
    Menu
    Reset to Default.
     
  4. backs

    backs Member
    Thread Starter
    5

    Aug 31, 2010
    5
    0
    5
    HI,
    Thanks for your post.


    I'm using my telephone throught Vodafone.

    When i turn wifi on/off i'm using the default widget called energy control.

    To turn apn off/on i'm using a widget called apn on-off widget.
     
  5. Beerkan

    Beerkan Well-Known Member
    93

    Apr 14, 2010
    720
    166
    93
    Blighty
    Did the Reset to Default settings have any effect?
     
  6. backs

    backs Member
    Thread Starter
    5

    Aug 31, 2010
    5
    0
    5
    I tried but no effect.
    But when i uninstalled the apn on/off and installed apndroid the apn has worked until i put wifi on-off.
    Thanks!
     
  7. backs

    backs Member
    Thread Starter
    5

    Aug 31, 2010
    5
    0
    5
  8. Beerkan

    Beerkan Well-Known Member
    93

    Apr 14, 2010
    720
    166
    93
    Blighty
    I suspect this is what's causing you problems.
     

Share This Page

Loading...