1. Download our Official Android App: Forums for Android!

app with widget for 100% brightness?

Discussion in 'Android Apps & Games' started by yzingerr, Jul 26, 2013.

  1. yzingerr

    yzingerr Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    215
    Joined:
    Dec 28, 2009

    Dec 28, 2009
    215
    6
    56
    SF Bay
    I'm looking for an app with a widget that will allow me to have 100% brightness at the touch.
     

    Advertisement

  2. Mehta23

    Mehta23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    2,448
    Joined:
    Nov 28, 2011

    yzingerr and funkylogik like this.
  3. jefboyardee

    jefboyardee Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    5,524
    Joined:
    Jan 18, 2011

    Jan 18, 2011
    5,524
    1,789
    423
    I use Brightness Widget - Backlight! for that very purpose. You can have multiple levels, but I just use two; 25% almost all the time and 100% in sunlight.
     
    yzingerr and funkylogik like this.
  4. yzingerr

    yzingerr Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    215
    Joined:
    Dec 28, 2009

    Dec 28, 2009
    215
    6
    56
    SF Bay
    Thank you both for your input!
    I tried both and Brightness Widget - Backlight! is exactly what i was looking for!
     
    funkylogik likes this.
  5. funkylogik

    funkylogik share the love peeps ;)
    Rank:
    None
    Points:
    1,443
    Posts:
    21,404
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21,404
    7,248
    1,443
    Male
    monkey
    Paisley, Scotland, Western Europe
    Do any of them put like a widget/toggle in the notification area? That would be pretty handy i think :thumbup:
     
  6. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #13
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,908
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,908
    13,142
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Aren't you on aosp? You can put a toggle in the quick settings
     
    funkylogik likes this.
  7. funkylogik

    funkylogik share the love peeps ;)
    Rank:
    None
    Points:
    1,443
    Posts:
    21,404
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21,404
    7,248
    1,443
    Male
    monkey
    Paisley, Scotland, Western Europe
    I know bro. plus the statusbar swipe to adjust brightness. I was just thinkin about it from normal peoples perspective lol :)
     
    Rxpert83 likes this.
  8. ohos

    ohos Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 27, 2013

    Jul 27, 2013
    1
    0
    5
    i need it too
     
  9. jefboyardee

    jefboyardee Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    5,524
    Joined:
    Jan 18, 2011

    Jan 18, 2011
    5,524
    1,789
    423
    I don
     
    funkylogik likes this.
  10. Mehta23

    Mehta23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    173
    Posts:
    2,448
    Joined:
    Nov 28, 2011

    I used to use an app that had a shortcut in the notification area, but you had to swipe for brightness.

    Edit: also, if you're looking for much more customisation, I heartily recommend Extended Controls, but I'm glad you found the app you were looking for.
     
    funkylogik likes this.
  11. divinebovine

    divinebovine Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    991
    Joined:
    Aug 30, 2012

    Aug 30, 2012
    991
    273
    183
    Just in case: You are aware of the stock power widget, right? It's two taps to get full brightness, the first one goes to medium, but you probably already have it. (It's possible that I'm wrong about this and it was just stock on devices I've seen.)
     
  12. funkylogik

    funkylogik share the love peeps ;)
    Rank:
    None
    Points:
    1,443
    Posts:
    21,404
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21,404
    7,248
    1,443
    Male
    monkey
    Paisley, Scotland, Western Europe
    yeah i think(?) My s3 had that toggle on Touchwiz mate.. maybe on ICS TW.. :thumbup:
    EDIT sorry i misread man, you mean that stock power widget.. yeah youre right man its that :beer:
     
  13. funkylogik

    funkylogik share the love peeps ;)
    Rank:
    None
    Points:
    1,443
    Posts:
    21,404
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21,404
    7,248
    1,443
    Male
    monkey
    Paisley, Scotland, Western Europe
    found it View attachment 58668
    The far right one toggles through Minimum, default, Maximum :thumbup:
     

Share This Page

Loading...