1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support AppBrain issues updating 2 apps

Discussion in 'Android Devices' started by MrSmoofy, Sep 2, 2010.

  1. MrSmoofy

    MrSmoofy Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    409
    Joined:
    Feb 25, 2010

    Feb 25, 2010
    409
    97
    53
    Software Developer
    Trinity, FL
    So I finally got Froyo but now I have the following problem:

    AppBrain app says there is an update for TTS Service and Adobe Flash but when I try to install the updates via appbrain I get the following message for both

    Not found
    The requested item could not be found.

    What can I do to fix this?
     

    Advertisement

  2. rcrott1

    rcrott1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    730
    Joined:
    May 23, 2010

    i get the same message. weird.
     
  3. AnotherHiggins

    AnotherHiggins Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    250
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    250
    55
    73
    NC
    I've gotten those messages intermittently about various apps since I started using AppBrain. Not often, but a handful of times.

    AppBrain generally figures out that there isn't really an update within a couple of days and will stop bugging you. I haven't found anything I can do to force AppBrain to stop displaying the message quicker.

    But, honestly, the addition of the "Update All" option in the official Market makes AppBrain seem less necessary than it seemed before.
     
  4. ThinkPink

    ThinkPink Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    288
    Joined:
    Jun 11, 2010

    Jun 11, 2010
    288
    97
    53
    Same here. :thinking:
     
  5. Legobricke

    Legobricke Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    232
    Joined:
    May 26, 2010

    May 26, 2010
    232
    28
    43
    Film Buyer
    I thought that Froyo brought auto update...

    I have marked certain apps to auto update, but today had 2 apps show updates.

    Both were selected to auto update, yet I still had to tell them to update.

    Doing something wrong?

    Lego!
     
  6. yojoe600

    yojoe600 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,188
    Joined:
    Apr 14, 2010

    Apr 14, 2010
    2,188
    207
    143
    College Student
    NC
    its bc froyo is still buggy with auto downloading apps
     
  7. bucwylde23

    bucwylde23 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    93
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    93
    11
    18
    It appears that there is a newer version of Flash on the marketplace than what 2.2 on the incredible has. Appbrain doesnt' distinguish your phone model, it just compares software. If you pull up your android marketplace and search for flash, you can't find it.
    The version on the marketplace probably doesn't support the incredible properly yet and thus isn't visible. I'm sure eventually we will get flash updates over marketplace, and at that time appbrain will update properly.
     
  8. AnotherHiggins

    AnotherHiggins Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    250
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    250
    55
    73
    NC
    I was using the "Update All" option and noticed today that it won't work for any app that has a change in it's permissions.... You have to actually click on those and approve the new permissions. That was with Skype.

    Could that be what's going on with "Allow automatic updating"?
     
  9. DevHead

    DevHead Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    122
    Joined:
    Mar 27, 2010

    Mar 27, 2010
    122
    19
    38
    Same problem here as well. :(
     
  10. Hartsblade

    Hartsblade Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    38
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    38
    19
    18
    Car Crash Research
    New Jersey
  11. DevHead

    DevHead Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    122
    Joined:
    Mar 27, 2010

    Mar 27, 2010
    122
    19
    38
    Thanks. That worked.
     

Share This Page

Loading...