1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support AppBrain Not Syncing?

Discussion in 'Android Devices' started by Tennis, Nov 24, 2010.

  1. Tennis

    Tennis Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    203
    Joined:
    Nov 11, 2010

    Nov 11, 2010
    203
    9
    56
    So, I haven't been able to sync the AppBrain app up with the online website. I want to download all the apps that I've selected on the website.

    I've done this already for about 70 apps.

    I've already checked my connection with my gmail account, it's all good. I'm just going to go through and install them all manually, but if anyone has any ideas, let me know.
     

    Advertisement

  2. Chris_Marie

    Chris_Marie Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    52
    6
    16
    TX
    Have you also downloaded Fast Web Installer? Or have you tried going to AppBrain on the phones browser and logging in there?
     
  3. Tennis

    Tennis Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    203
    Joined:
    Nov 11, 2010

    Nov 11, 2010
    203
    9
    56
    I've been using the AppBrain App Market application. Still doesn't work by the way.
     
  4. Chris_Marie

    Chris_Marie Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    52
    6
    16
    TX
    Fast Web Installer works along with AppBrain. It's made by the same devs. Try downloading Fast Web Installer from the market on the phone and make sure you enable it. It should work after that.
     
  5. sremick

    sremick Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,521
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    2,521
    356
    163
    IT Admin
    USA
    I believe FWI has stopped working if you've gotten the latest Market update.
     
  6. Chris_Marie

    Chris_Marie Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Sep 16, 2010

    Sep 16, 2010
    52
    6
    16
    TX
    I forgot about that. Google did disable FWI in the newest version of the Android Market.
     

Share This Page

Loading...