1. Download our Official Android App: Forums for Android!

archos 5 help!!!

Discussion in 'Android Lounge' started by darkc0d3vanguard, Jan 7, 2010.

  1. darkc0d3vanguard

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Jan 7, 2010

    Jan 7, 2010
    3
    0
    5
    hey you guys i am new to android and wanna start useing it but i dont have enough money to buy a phone so i am buying a archos 5. But the only one that sells in canada well at least where i live does not have the android version just the crappy archos os. And my question is, is there away i can put android os on my archos 5 (not the one with android all ready but the one with out)
     

    Advertisement

  2. gnur

    gnur Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    Jun 4, 2009

    Jun 4, 2009
    27
    1
    16
  3. ninsei

    ninsei Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Feb 20, 2010

    Feb 20, 2010
    13
    0
    15
    wait, what's the one without? I just bought an Archos 5 from someone in Canada and it didn't arrive yet. i expect it to have Android on it. You mean there are some that can't run Android?
     

Share This Page

Loading...