1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support aria wi fi isues

Discussion in 'Android Devices' started by megamark, Aug 5, 2011.

  1. megamark

    megamark Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 5, 2011

    Aug 5, 2011
    1
    0
    5
    having issues connecting to my home router,sometimes it will, sometimes not,i get a message saying not in range , remembered when i am standing right next to the router,it will scan forever without picking up the home router, most frustrating...anyone clever got any ideas

    cheers mega:thinking:
     

    Advertisement

  2. mel4

    mel4 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Jan 4, 2011

    Jan 4, 2011
    17
    0
    15
    Sorry. No idea, but get same problem. Only way to solve is to turn off and reboot phone. Not related to router, since I get same issue with different routers.
    If someone know, I will be very, very happy... ;-)
     
  3. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum
    Moderator
    Rank:
     #3
    Points:
    4,138
    Posts:
    33,073
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    33,073
    27,807
    4,138
    Male
    IT
    Pennsylvania
    *moved to HTC Aria forum*
     
Tags:

Share This Page

Loading...