1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [AT&T] Gs4 Problems

Discussion in 'Android Devices' started by platypus45, Jun 2, 2014.

  1. platypus45

    platypus45 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 2, 2014

    Jun 2, 2014
    4
    0
    5
    Hi, so my GS4 sound just stopped working, like just wont work out of either the speaker or the headset, and I cannot get TWRP to wipe as someone suggested I wipe the cache, it just keeps crashing, if anyone can help i would be so happy!
     

    Advertisement

  2. DragonSlayer95

    DragonSlayer95 Resident Air Bender
    Rank:
     #37
    Points:
    653
    Posts:
    8,766
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    8,766
    3,731
    653
    Male
    Shreveport, Louisiana
    Hiya and welcome to Android forums!

    Which carrier do you have? so I can move this into the proper root forum for better support.

    It's crashing in twrp? As in turning off or what?
     
  3. platypus45

    platypus45 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 2, 2014

    Jun 2, 2014
    4
    0
    5
    Im on Bell and ya, when ever I swipe to wipe it just goes black then reloads TWRP
     
  4. DragonSlayer95

    DragonSlayer95 Resident Air Bender
    Rank:
     #37
    Points:
    653
    Posts:
    8,766
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    8,766
    3,731
    653
    Male
    Shreveport, Louisiana
    Interesting, do you have the most recent twrp?
     
  5. DragonSlayer95

    DragonSlayer95 Resident Air Bender
    Rank:
     #37
    Points:
    653
    Posts:
    8,766
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    8,766
    3,731
    653
    Male
    Shreveport, Louisiana
    Moved into the root forum. But yes, you probably just need to update your s4 with the most recent twrp to see if that hopefully fixes your problem.
     
  6. platypus45

    platypus45 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 2, 2014

    Jun 2, 2014
    4
    0
    5
    I believe I have the most recent version, 2.7 is what I got
     
  7. platypus45

    platypus45 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 2, 2014

    Jun 2, 2014
    4
    0
    5
    OK, so I did some research and it is a known issue with that version of TWRP, can anyone tell me how to downgrade my version of TWRP?
     

Share This Page

Loading...