1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [AT&T] help with goomanager app

Discussion in 'Android Devices' started by boogie85, Aug 3, 2013.

  1. boogie85

    boogie85 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    80
    Joined:
    May 31, 2012

    May 31, 2012
    80
    5
    16
    Male
    san diego
    can any body tell me how goomanager app Works i need to change the rom of my one x evita i have twrp
    any idea!!!!
     

    Advertisement

  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,107
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,107
    24,090
    3,118
    Scotland
    I only use goomanager for flashing recoveries, stuff like goo and ROM Manager can be (or used to be, I've not used in a while) quite unreliable for flashing ROMs.

    You're better off looking through the threads on xda/rootz/goo.im, downloading the zips and flashing manually. :)
     
    boogie85 likes this.
  3. boogie85

    boogie85 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    80
    Joined:
    May 31, 2012

    May 31, 2012
    80
    5
    16
    Male
    san diego
    Or is another way to flash rom's
    with out using the computer
     
  4. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    Rank:
     #3
    Points:
    4,218
    Posts:
    30,224
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    30,224
    25,452
    4,218
    Male
    Next to you
    You can flash the roms via recovery.

    Generally how it's done...download the rom .zip file to your memory card.
    boot into recovery, make a backup, wipe and flash the rom.

    Now that is a very simplified version of how to flash a rom.

    If you need the specifics, I can search around for ya, however, the sandman is calling me:) And I don't want to give bad info from being tired :p

    No worries....another way to ask how to flash a rom is to start a new thread about it too:D
     
    boogie85 likes this.
  5. boogie85

    boogie85 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    80
    Joined:
    May 31, 2012

    May 31, 2012
    80
    5
    16
    Male
    san diego
    But I don't need to boot the phone with the computer command cmd?
     
  6. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    Rank:
     #3
    Points:
    4,218
    Posts:
    30,224
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    30,224
    25,452
    4,218
    Male
    Next to you
    I'm not sure I follow you:thinking: What do you mean by, "boot the phone with a computer command" ? Are you using adb?
     
  7. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    VIP Member
    Rank:
    None
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,107
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,107
    24,090
    3,118
    Scotland
    Because of the bootloader unlock solution by HTC, you need to flash the boot.img manually via fastboot.

    Unless the handset is S-OFF?
     
    boogie85 and Mikestony like this.
  8. boogie85

    boogie85 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    80
    Joined:
    May 31, 2012

    May 31, 2012
    80
    5
    16
    Male
    san diego
    Thats what I mean presidente thanks
     
  9. boogie85

    boogie85 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    80
    Joined:
    May 31, 2012

    May 31, 2012
    80
    5
    16
    Male
    san diego
    So if I make it S-OFF I can do it like old times?
     
Tags:

Share This Page

Loading...