1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [AT&T] I need to reset my ATT galaxy s4 MK2

Discussion in 'Android Devices' started by Bchmy, Dec 14, 2013.

  1. Bchmy

    Bchmy Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Dec 6, 2013

    Dec 6, 2013
    9
    0
    5
    Male
    I need to reset to stock firmware (4.3 mk2).
    is there any way?
     

    Advertisement

  2. Mr. Lucky

    Mr. Lucky Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    263
    Posts:
    2,087
    Joined:
    Oct 27, 2011

    Oct 27, 2011
    2,087
    511
    263
    business owner
    SoCal
    If you're talking about resetting on stock MK2 ROM, Settings > Accounts > Backup and reset (select "Factory data reset"). However, if you are running a custom ROM on MK2 baseband, it probably won't do what you want.

    Note that this will essentially reset you phone to factory new, out-of-box configuration, but on Android 4.3, MK2 baseband.
     
  3. Bchmy

    Bchmy Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Dec 6, 2013

    Dec 6, 2013
    9
    0
    5
    Male
    I tried that but it just brings me to odin download mode
     

Share This Page

Loading...