1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Root [AT&T] ROOTING GALAXY s4 sgh - I337 4.4.2 HELP

Discussion in 'Android Devices' started by mana0216, Mar 18, 2014.

  1. mana0216

    mana0216 New Member
    Thread Starter
    5

    Mar 18, 2014
    2
    0
    5
    I tried about 5 different options to root my 4s 4.4.2 nothings works, everything either goes to fail on odin to non permission on terminal roots. Can some please point me in the right direction or at least what my options are?? Any help would be much appreciated. i337ucufnb1 is my firmware
     

    Advertisement

  2. g0lden

    g0lden Well-Known Member
    53

    Oct 20, 2012
    202
    39
    53
    Male
    Student
    Louisiana
    kevp75 likes this.
  3. OstrichSaK

    OstrichSaK Well-Known Member
    163

    Nov 22, 2009
    1,450
    317
    163
    Colorado, USA
    I found this video here:

    https://www.youtube.com/watch?v=vlsO5o_-CI8

    I'm on v4.3 and am looking into trying this. I have no desire to go custom ROM this time 'round and just want the ability to delete all the bloatware crap that's taking up space and getting in the way of daily functionality. I also don't want to reset/lose any of my data as it's currently comprised. I need to research this process a little bit more but he does say it works for 4.4.2 so maybe check into it?
     
  4. mrao

    mrao Well-Known Member
    18

    Sep 30, 2010
    82
    22
    18
    If you're on 4.3, you're better off staying rooted in 4.3 till a verified for four 4.4.2 is out. I wouldn't use YouTube as a reference point for a currently unrootable device.. Xda is a better and more reliable reference source
     
    kevp75 likes this.
  5. OstrichSaK

    OstrichSaK Well-Known Member
    163

    Nov 22, 2009
    1,450
    317
    163
    Colorado, USA
    I actually found a thread on XDA that was simply to root I install Safestrap so I'm all set now. Thanks.
     
    kevp75 likes this.
  6. mookdroid

    mookdroid New Member
    5

    Apr 13, 2014
    1
    0
    5
    This is good news because I have the same configuration...could you point me to the thread that helped you? Many thanks.
     

Share This Page

Loading...