1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General At&t visual voicemail not working

Discussion in 'Android Devices' started by zanderini, Dec 15, 2012.

  1. zanderini

    zanderini Member
    Thread Starter
    16

    Dec 11, 2012
    17
    1
    16
    Set up my visual voicemail and my messages loaded up and notifications came up...now no messages show in the app even after refreshing any ideas?
     

    Advertisement

  2. zanderini

    zanderini Member
    Thread Starter
    16

    Dec 11, 2012
    17
    1
    16
    Bump anybody? Should I delete and reinstall it?
     
  3. grunt0300

    grunt0300 Well-Known Member
    113

    Dec 11, 2012
    501
    148
    113
    Male
    Retired Postal Worker
    Nokomis, Florida
    Never had a problem with mine. As you say, try deleting and reinstalling, and maybe a battery pull. Just wondering...Is your phone stock, or was it ever rooted? Good luck.
     
  4. damewolf13

    damewolf13 live~laugh~love
    533

    May 14, 2010
    4,087
    2,667
    533
    Female
    AZ
    I have moved this into the SGS3 forum for the USA version of this phone, since I see you have AT&T.
     
  5. tgoulart

    tgoulart Member
    15

    Nov 5, 2012
    15
    0
    15
    Male
    Maine
    On AT&T as well and have found that it can take some time for messages to appear in the visual vm. Not sure why.
     
  6. zanderini

    zanderini Member
    Thread Starter
    16

    Dec 11, 2012
    17
    1
    16
    100% stock never rooted
     
  7. SAL8116

    SAL8116 Well-Known Member
    108

    Jul 20, 2012
    509
    91
    108
    Central Florida
    I usually get my message(s) between right away and 7-10 minutes.
     

Share This Page

Loading...