1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Atrix boot problem

Discussion in 'Android Devices' started by jrahnster, Mar 9, 2011.

  1. jrahnster

    jrahnster Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 9, 2011

    Mar 9, 2011
    4
    0
    25
    first day with the Atrix, set it all up, most times I turn it off and try to turn it on again this red msg from a better place appears:

    "ERR hardware/tegra/prebuilt/.......

    Failed to set fastboot mode"

    have to take out the battery to get it working

    (I am hoping I only have to speak to it in German, or something.)

    thanks
     

    Advertisement

  2. james27007

    james27007 Look into my Eye
    Rank:
     #141
    Points:
    183
    Posts:
    1,150
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,150
    445
    183
    Male
    Travel and teaching for tech and automotive
    Riverside, CA
    what if any hacks/mods have you done? And if you did, did you backup the files you messed with?
     
  3. jrahnster

    jrahnster Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 9, 2011

    Mar 9, 2011
    4
    0
    25
    thanks -- no hacks at all, my first smartphone, though I have computer chops. The issue seems to be, whenever I push the power to turn it off, or if it turns off for any reason, after it is off, sometimes I cannot turn it back on without removing the battery, and some of those times I get his red text msg from Screwtape. The msg seems to say the firmware is fxxd. ?
     
  4. james27007

    james27007 Look into my Eye
    Rank:
     #141
    Points:
    183
    Posts:
    1,150
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,150
    445
    183
    Male
    Travel and teaching for tech and automotive
    Riverside, CA
    Welcome to the forums by the wy. I'm so bad at saying hi, soory about that.

    Did you try a factory reset? Menu --> settings --> privacy --> factory reset

    Something may be just going wierd, at least that is what AT&T would have you try 1st. Clear everything off and go back to square one.

    If it is 100% stock and not hacked in any way (I asked becasue you posted in the root setcion), and you are still having this problem after the reset, I would have it exchanged for another. Did you buy it directly from AT&T or an AT&T store?
     
  5. jrahnster

    jrahnster Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Mar 9, 2011

    Mar 9, 2011
    4
    0
    25
    thanks again, I'll try the reset if the problem persists. It seems to be stabilizing. A lot of things were flaky for the first few hours, then settled down. Who knows.

    Bought from Amazon...someone in this forum advised me to post where I did....
     
  6. james27007

    james27007 Look into my Eye
    Rank:
     #141
    Points:
    183
    Posts:
    1,150
    Joined:
    Mar 6, 2010

    Mar 6, 2010
    1,150
    445
    183
    Male
    Travel and teaching for tech and automotive
    Riverside, CA
    I wish you the best of luck, I love my Atrix, and hate to see when it does not work the same for others. If you ever get stuck or have a question, always feel free to PM me

    No biggie, just curious, if it was in the wrong section, I would have moved it :D
     

Share This Page

Loading...