1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Atrix can't connect to Media Link

Discussion in 'Android Devices' started by kuyaeyik, May 30, 2011.

  1. kuyaeyik

    kuyaeyik Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 30, 2011

    May 30, 2011
    3
    0
    5
    Okay, I installed the latest Motorola Media link...
    I plug in my ATRIX, then on the device, "pull-down" allert tab, it says USB connection... I tap it, and select "Motorola Phone Portal"
    The Motorola Media Link automatically launches, then it some how can't find the device... it also tells me to unlock (pin) it, when I already have... after several seconds, when I go to the device's "pull-down" alert tab, it says that I'm connected to USB when I tapped Motorola Phone Portal earlier... :( help would be great... TY :)
     

    Advertisement

  2. olskool

    olskool Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    161
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    161
    11
    58
    disabled
    Alabama in the woods.
    Try doing work in media link then sync op. If this doesn't work go to Motorola site choose live chat.
    You get to chat and they have helped me more than the forum because I get instant answers.
     
  3. kuyaeyik

    kuyaeyik Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 30, 2011

    May 30, 2011
    3
    0
    5
    Alright, I FIXED IT!!!

    The problem was that MediaLink couldn't connect to my ATRIX (for some reason)...
    The solution was that my antivirus was on... when I turned it off, I was able to connect with no problem... :D

    (I found this on another forum post)
     

Share This Page

Loading...