1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support AUgen sleeping issue

Discussion in 'Android Devices' started by mindwave, Nov 18, 2010.

  1. mindwave

    mindwave Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    106
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    106
    3
    36
    I'm sure from work I can do a mass search and find the answer, but im at home and resources are limited.

    ive done something setting wise to my wife's gt78 and now everytime i hit the power button instead of it asking me if i want to power down it goes to sleep.

    the battery is dying fast, anyone w/ any ideas im all ears.

    its using the launcher thats in the v.3 fw

    thanks

    j
     

    Advertisement

  2. jtbnet

    jtbnet Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    381
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    381
    45
    43
    That seems to be Normal behavior on a lot of devices... Quick press pwr=screen off... Long Press Power = request shutdown
     
  3. mindwave

    mindwave Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    106
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    106
    3
    36
    JT

    I thought the same thing, but NOTHING I can do will elicit a proper shut down.
    j
     
  4. jtbnet

    jtbnet Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    381
    Joined:
    Nov 4, 2009

    Nov 4, 2009
    381
    45
    43
    Maybe the mapping of keys/buttons is incomplete??? Might want to review
    kwerty.kl maybe it's just not defined to 'POWER'?
     
  5. mindwave

    mindwave Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    106
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    106
    3
    36
    well after using it all day and struggling with the idea of re imaging it, im thinkuing now its my wifes impatience.

    once i figured it out its worked perfect (better than my zt180 actually) all day

    so no reflash at the moment

    sorry i was going to try the D7 froyo, but not tonite

    j
     

Share This Page

Loading...