1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Root Auokiller 3.0 problems

Discussion in 'Android Devices' started by hattrick, May 14, 2010.

  1. hattrick

    hattrick Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jan 8, 2010
    230
    29
    43
    I'm having problems with the new version of AutoKiller (v3.0). I cannot get it to hold values after reboot- they keep reverting to default. I uninstalled the old version prior to upgrade as requested in the notes. I left a message for the dev but wanted to know if anyone else is having the same issue.
     

    Advertisement

  2. T2noob

    T2noob Well-Known Member
    53

    Jan 16, 2010
    471
    98
    53
    Southern Californina
    Yea im having same problem you want a link to the previous build until he gets this fixed?
    I have a backup that i made with titanium back up a couple days ago.
     
  3. hattrick

    hattrick Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Jan 8, 2010
    230
    29
    43
    Not necessary, but thanks. I just restored to a back up I made last night.
     
  4. LexusBrian400

    LexusBrian400 Well-Known Member
    113

    Mar 3, 2010
    699
    154
    113
    Automotive Electrical Technician / Mechanic
    I'm a drifter.. here and there.
    Thanks for the info, wont be updating. If it aint broke, dont fix it.
     
  5. cableguynoe

    cableguynoe Well-Known Member
    163

    Mar 30, 2010
    2,030
    264
    163
    I'm a cableguy....really
    Monterey, CA
    As Ralph Barbieri would say "GO SHARKS!"
     

Share This Page

Loading...