1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Barnacle or Wifi for root?

Discussion in 'Android Devices' started by Zero82992, Jan 18, 2013.

  1. Zero82992

    Zero82992 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    67
    Joined:
    Dec 6, 2012

    Dec 6, 2012
    67
    1
    16
    Male
    OK, I'm finally gonna grow some balls and try to tether with my Optimus Elite (VM). Should I use Barnacle or "Wifi tether for Root Users"? Also, any advice before I use them?
     

    Advertisement

  2. zoellerbrian

    zoellerbrian Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    18
    Joined:
    Oct 28, 2012

    Oct 28, 2012
    18
    2
    16
    Male
    Ohio
    I have used both and Barnacle never seems to work well with me.could be my setup don't know never looked into it.I used wifi tether and it worked the first time. But if fyi it drained my battery real quick when only a iPad was browsing craigslist. Do keep it on the charger.
     
  3. Zero82992

    Zero82992 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    67
    Joined:
    Dec 6, 2012

    Dec 6, 2012
    67
    1
    16
    Male
    Ok. Will I get error 67?
     
  4. sneaky_1

    sneaky_1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    437
    Joined:
    Nov 26, 2012

    Nov 26, 2012
    437
    137
    68
    WNY
    I use WiFi tether for root users, and do not get the error.
     
  5. zoellerbrian

    zoellerbrian Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    18
    Joined:
    Oct 28, 2012

    Oct 28, 2012
    18
    2
    16
    Male
    Ohio
    Same here. But I got it on Barnacle
     
  6. Zero82992

    Zero82992 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    67
    Joined:
    Dec 6, 2012

    Dec 6, 2012
    67
    1
    16
    Male
    I wanna download it, but I'm scared lol
     

Share This Page

Loading...