1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Barnacle WiFI Tether After 2.2 Update

Discussion in 'Android Devices' started by antnyh, Aug 21, 2010.

  1. antnyh

    antnyh Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    198
    26
    63
    Can anyone else get barnacle to work after updating to 2.2? My computer was connecting fine before. It sees the barnacle in wireless network list but says it cannot connect to the wireless network. Any ideas? I already uninstalled barnacle and dl'ed again, but that didn't fix it. Thanks in advance.
     

    Advertisement

  2. D13

    D13 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,088
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    2,088
    234
    143
    Elkridge, Maryland
    It probably needs to be updated
     
  3. antnyh

    antnyh Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    198
    26
    63
    What exactly needs updated? The barnacle program? If so have you used another tethering app after updating? Was it successful? Tethering is my main reason for rooting, besides root explorer. Thanks!
     
  4. D13

    D13 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,088
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    2,088
    234
    143
    Elkridge, Maryland
    yes Wireless tether for root users from the market works great I used it all day in the car
    And yeah barnacle probably needs to be update
     
    antnyh likes this.
  5. antnyh

    antnyh Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    198
    26
    63
    I tried that one before I updated and it didn't work. I am dl'ing it now. Let's see if it will this time.
     
  6. haevn

    haevn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    105
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    105
    3
    36
    Shipping Manager
    Augusta, GA
    i havn't tried to connect withbarnacle but i know when i launch the program it works and everything goes through, when i get home from work i will try and connect with laptop and see if i am having the same problems.
     
  7. antnyh

    antnyh Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    198
    26
    63
    Works like a champ...in fact I am posting this now using it. Thanks droider13 wireless tether is a keeper!
     
  8. antnyh

    antnyh Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    198
    Joined:
    Aug 6, 2010

    Aug 6, 2010
    198
    26
    63
    Let me know haevn. I had to uninstall it and use what droider13 posted. For some reason that didn't work before the update, but now does and it is just as fast as my cable connection!! Amazing for a phone ain't it??
     
  9. haevn

    haevn Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    105
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    105
    3
    36
    Shipping Manager
    Augusta, GA
    ok i will when i get home, im still at work and its 1am!!!!!!!!! :eek:
     

Share This Page

Loading...