1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Battery mode not working

Discussion in 'Android Devices' started by ajr1992, Oct 3, 2010.

  1. ajr1992

    ajr1992 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 24, 2009

    Nov 24, 2009
    8
    0
    25
    Virginia
    I just (within the past couple of days) noticed that my Battery Mode doesn't seem to be working. When I go into Battery Manager to select the Battery Mode, none of the selections highlight when I try to select them. I had been using Power Saver mode but it looks like all the buttons are grayed out. Anyone else notice this or have the same issue? I powered down and did a battery pull, but that didn't fix the problem. I don't want to do a reset because it's not that big of a deal to me but it would be nice to get it fixed. Thanks.
     

    Advertisement

  2. queenrocks77

    queenrocks77 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    147
    7
    36
    Male
    I'm the President of the planet Neptune (don't ask
    Missouri.... It's south of Iowa
    Mine does this too. Anyone know how to fix it?
     
  3. moby8403

    moby8403 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Mar 2, 2011

    Mar 2, 2011
    1
    0
    5
    Has anyone come up with a solution to this? I've already spoken to tech help, done a battery pull, and even uninstalled any widgets and apps that were related to the battery, and still, when I try to choose a battery mode, none of the options turn green for me. It just goes straight back to the first page of battery manager.
     
  4. jworm49

    jworm49 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Oct 5, 2010

    Oct 5, 2010
    16
    0
    15
    I have the same problem. Called customer service and they were no help.
     
  5. bmacranmer

    bmacranmer Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    May 23, 2012

    May 23, 2012
    3
    0
    5
    I found a solution. It's not fun, but it worked for me.

    ***INVOLVES WIPING PHONE***

    1. Back up all information on a computer or other device.
    2. Remove sim card and SD card.
    3. Go to Settings>Privacy>Factory Data Reset
    4. A warning will display with a button: "Reset Phone"
    5. Before pressing it, make sure your phone is plugged into a charger and has 25% or more battery.
    6. Press "Reset Phone" and wait.
    7. Once finished, log into Blur account, and bring backed up data into phone.

    Worked for me... hope it's something.
     

Share This Page

Loading...